Казват, че любопитството ще убие котката! При хората случаят е

...
Казват, че любопитството ще убие котката! При хората случаят е
Коментари Харесай

4-те зодии, които винаги знаят всички КЛЮКИ

Казват, че любознанието ще убие котката! При хората казусът е сходен. Любопитните знаят повече от другите, приказват повече и поддържат връзка с доста хора. На любопитковците ушите им са непрекъснато на шест. Слухтят и си навират носа на всички места.
Пазете персоналните си диалози надалеч от ушите на тези 4-ри зодии, тъй като има заплаха да се разочаровате!
Рак
Те постоянно знаят какво се случва в живота на близките и се вълнуват от всяка дребна смяна у сътрудниците, роднините и даже съседите. Често задават доста въпроси и не пропущат да отбележат новата ви дреха, смяната в погледа ви или да ви загатнат какъв брой ви проличава умората. Преценявайте по-добре какво да споделяте с представителите на зодия Рак, с цел да не се огорчите.
Лъв
Силните лъвове обичат да разискват новините и клюките с околните и близките. Може да си мислите, че приятелите са ви правилни и пазят тайните ви, само че с Лъва е малко по-различно. Проявявайте нерешителност, тъй като те имат податливост да описват повече от колкото би трябвало и да се изпускат пред неверните хора. В диалог постоянно намесват трети лица и от вътрешната страна им идва да завързват интрижки.

Скорпион

Абсолютно праснати през устата! Говорят каквото им падне и въобще не им мигва окото! Безкрайно директни и прями, само че и доста любопитни. Обичат да разискват клюките и последните случки в живота на близките. Често дават квалификации за другите и не се тормозят да употребяват изострен речник. Без срам ще приказват зад тила ви, само че и лице в лице няма да притеснят да ви споделят мнението си за вас!
Стрелец
Вероятно най-големият непукист в хороскопа! Да, обаче постоянно е наясно е всичко към себе си. Обича да бъде една крачка пред останалите и се стреми пръв да разбере новостите, които на драго сърце споделя. На представителите на тази зодия не им пука какво, по кое време и пред кого ще приказват, нито какво ще се разчуе за тях.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР