Казват, че когато Бог иска да накаже някого, първо му

...
Казват, че когато Бог иска да накаже някого, първо му
Коментари Харесай

Разтърсващ коментар: Наскоро 200 000 в Барселона демонстрираха за повече бежанци, а те им благодариха сега!

Казват, че когато Бог желае да накаже някого, първо му взема акъла – да не може да разграничи положително от зло, вярно от неправлно, потребно от нездравословно, кротичък емигрант от злобен терорист.

Част от груповата полуда, обхванала Европа, е наивното отношение към незаконните пълчища, които заливат континента по море и суша към този момент години наред.

Вместо тези орди да бъдат уверено възпирани и връщани там, откъдето са пристигнали, а хванатите незаконни емигранти да бъдат съдени за нарушение на държавната граница, Европа ги приема, тъпче ги с пари и храна, обезпечава им жилища, здравна помощ и какво ли още не.

И всичко това се омазва с розова багра от медии, соросоидни неправителствени организации, правозащитници и всевъзможни други екземпляри.

Самотни трезви гласове се пробват да обяснят на обществото, че всичко това е доста рисково, че не можеш по този начин необмислено да смесваш хора от радикално разнообразни култури, степен на цивилизационно развиване и религии. Гласът на разсъдъка обаче незабавно се заглушава и жигосва с към този момент втръсналите клишета – расисти, шовинисти, ксенофоби, ислямофоби и така нататък

В зората на националсоциализма в Германия сходни трезви гласове са предупреждавали, че Хитлер е рисково вманиачен човек, който би трябвало да бъде спрян, само че предците на днешните либерали са ги заглушавали със същата систематичност, с която го вършат и в този момент.

Но каква подигравка – през днешния ден мароканец прегази като мравки почтени хора в Барселона. Съвсем неотдавна – през февруари - същата тази Барселона изкара близо 200 000 стачкуващи на улиците си, с цел да желаят Испания да приема повече бежанци. И то неотложно. Демонстрацията мина под мотото " Ние желаеме да приемем ". Тя бе проведена от асоциации в поддръжка на бежанците. Много от участниците носеха плакати с лозунга " Няма повече извинения, да приемем (бежанци) в този момент ". Водеше ги персонално кметът на града – крайната левичарка Ада Колау.

Е, желаеха бежанци, получиха ги!

Коментар на Веселин Василев, " Флагман "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР