Казват, че късметът обича подготвените. С достатъчно знания и старание

...
Казват, че късметът обича подготвените. С достатъчно знания и старание
Коментари Харесай

Тези предмети в портмонето привличат парите и късмета

Казват, че шансът обича квалифицираните. С задоволително познания и усърдие може да накарате събитията да работят във ваша изгода. Но и с верните вълшебни предмети в портмонето си също ще привлечете триумфа. Вижте какви неща наложително би трябвало да има в портмонето ви съгласно източните вярвания, написа iwoman.bg.

Копче

Копчето в портмонето ще притегли нова обич в живота ви и ще държи надалеч всички беди и завистници. Най-добре копчето да е синьо и с четири дупки. Но в случай че не можете да намерите тъкмо такова, най-обикновено железно копче също ще ви свърши работа.

Четирилистна детелина

Едва ли е изненада за някого, че тъкмо този знак участва в нашия лист с предмети, носещи шанс. Четирилистната детелина е прочут източник на благоденствие, благополучие и положителни поличби. Тя е магнит за хубави събития и би трябвало да се съхранява покрай човек всеки ден.

Китайски монети

Тези талисмани притеглят благосъстояние и разцвет в живота на всеки, който ги има. Но с цел да работят, би трябвало в действителност да вярвате в силата им. Ако сте скептични, монетите няма да ви служат правилно.

Дребна монета

Не става въпрос за каква да е, а за такава, която сте намерили на улицата. Тя ще ви носи шанс и не би трябвало да се подминава, хвърля или подарява. Носете късметчето със себе си за благоденствие.

Босилек

Листото босилек ще притегли триумфите в живота ви и ще ви подсигурява благополучие в любовта. Можете да държите листо в портфейла си под възглавницата за по-добър сън.

Рибени люспи

Рибените люспи, по-конкретно тези от шаран, ще ви носят шанс, положителни облаги и убеденост. Ще ви подсигуряват, че рано или късно нещата ще се наредят във ваша изгода.

За да се радвате на още по-добри резултати, обърнете внимание и на следното:
Винаги разчиствайте портмонето си от ненужни бележки и хартийки. Дръжте го на уместно място и се отнасяйте към него с почитание. Не го хвърляйте на земята или в някой ъгъл.

Изберете цвета на портмонето си и съгласно сферата, в която желаете да имате най-силни триумфи.

Червено портмоне се предлага на тези, които желаят да са ненадминати в бизнеса и мечтаят за огромно благосъстояние.

Портмоне в кафяв цвят ще ви е от изгода, в случай че желаете да харчите по-малко да сте по-сериозни в спестяването на пари.

Синьо портмоне може да ви е от помощ, в случай че желаете да вземате по-бързо решения и да сключвате печеливши покупко-продажби.

Розовото портмоне ще донесе шанс на дамите, които желаят да открият любовта в лицето на състоятелен господин.

Червеното портмоне ще е от помощ на тези, които са неуверени и желаят да добият повече храброст и религия в силите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР