Казват, че истинската любов е безгранична, без предразсъдъци и без

...
Казват, че истинската любов е безгранична, без предразсъдъци и без
Коментари Харесай

6 причини, поради които една жена напуска мъжа, когото обича

Казват, че същинската обич е безгранична, без предубеждения и без предпочитание да промениш другия. И макар че всички знаят какво се изисква за една пълноценна връзка, стотици щастливи такива стигат до своя край всеки ден. Но за какво? Ясно е, че когато една жена обича, тя го прави с цялото си сърце и отдаденост, на която е способна. Когато си тръгне обаче, това не е тъй като е спряла да обича. Тогава раздялата е подбудена от доста разнообразни аргументи. Ето 6 от тях:

1. Самота

Ако една жена е в сантиментална връзка и към момента се усеща самотна или сама, тогава какъв е смисълът да остане в тази връзка? Дори в случай че едно човешко създание обича и поддържа колегата си, в случай че тези усеща участват в връзките, това просто не е същинска връзка – да не приказваме за същинската обич.

  2. Липса на самопризнание

Някои хора имат проблеми с признаването на достиженията на своите сътрудници, а други имат проблеми даже да признават съществуването на колегата си. Когато една жена прекарва време с колегата си, а той не я гледа, не я слуша или не комуникира с нея, тогава това е противоположното на една щастлива, спокойна и комфортна обстановка и връзка. Да споделяш и да обичаш вярно и съответно не изисква велики жестове на романтика, тъй че в действителност няма опрощение. Ако една жена не получава вниманието и признанието, което заслужава, то тя доста скоро ще си тръгне.

3. Липса на полово самопризнание

Повечето дами желаят цялостна фамилиарност и това е невероятно, в случай че сексът се трансформира в рутина. Спонтанността е синоним на романтика, тъй че в случай че мъжът не е полово автентичен и зает, това не е нито сантиментално, нито секси. Така, в случай че една жена не се усеща секси във връзката си, то тя лека-полека стартира да изстива към нея.

4. Партньорите се развиват в прекомерно разнообразни насоки

Независимо дали става дума за съответна смяна, или просто за персонален напредък, желанията и потребностите на дамите се трансформират с времето, тъкмо както при мъжете. Имайки поради това, допустимо е всеки от сътрудниците да не успее да удовлетвори другия, макар че са съумели да го вършат добре до скоро. Когато сътрудниците стартират да израстват доста в по-различни направления, които пречат на връзките им, тогава най-добре е и за двамата да се движат напред по настрана.

5. Липса на спонтанност

Точно както неналичието на полова спонтанност може да бъде в ущърб на връзката, по този начин и неналичието на спонтанност във връзка с характера или метода на живот би била нездравословна за връзките. Жените, с изключение на от успокоение, имат потребност и от спонтанност и развлечение, а това е невероятно, в случай че мъжът до тях се е отдал на рутината на всекидневието си.

6. Липса на физическа и прочувствена връзка

Ако в една връзка липсва прочувственото и физическото привличане, тя лека-полека стартира да умира. Една жена постоянно усеща, когато има нещо неправилно в връзките. Тогава просто взема решение да си тръгне и да се избави от тъгите, като потърси връзка, която ще е пълноценна за нея и ще я направи щастлива.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР