Казват, че Фреди Меркюри, който бил приятел с принцесата, веднъж

...
Казват, че Фреди Меркюри, който бил приятел с принцесата, веднъж
Коментари Харесай

Шокиращо! Вижте какво направил Фреди Меркюри с Даяна

" Казват, че Фреди Меркюри, който бил другар с принцесата, един път персонално я дегизирал като мъж и я завел в гей бар, с цел да могат да се забавляват. Може би това е просто легенда, само че звучи много правдоподобно ", признава артистът Рами Малек.

Топлите връзки на Фреди и лейди Даяна не са загадка за обществеността, а тази история е разказана в детайли в записките на английската актриса и комедиант Клео Рокос, които бяха оповестени още през 2013 година. В книгата си тя споделя за тази паметна нощ, написа elle.ru, представено от " Дарик Нюз ".

" Даяна беше доста депресирана. Тогава Фреди й сподели: " Хайде, дано се забавляваме! ". След като я изучихме деликатно в тъмното, взехме решение, че най-известното лице в света може да мине за ексцентрично облечен гей... Дадохме й маскировъчно яке, бейзболна шапка и слънчеви очила. Бутахме се един в различен като палави студенти. Даяна и Фреди се кикотеха. Принцесата пи бяло вино и бира. Направихме го. ", споделя актрисата.

Тя твърди, че компанията останала в бара единствено 20 минути, тъй като самият Фреди Меркюри привлякъл прекалено много внимание.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР