Казват, че едно зло никога не идва само. Та така

...
Казват, че едно зло никога не идва само. Та така
Коментари Харесай

Плеймейтска мода: Моника Валериева си показа котето и пропя

Казват, че едно зло в никакъв случай не идва единствено. Та по този начин е и с нас - не стига, че напрежението сред Русия и Съединени американски щати се повишава за наша сметка, ами и Моника Валериева пропя.

Който желае може да отиде в сторитата на моделката и да чуе по какъв начин се оправя. Един другарски съвет - намалете звука, в случай че сте на слушалки. 

Виж още: 3 месеца без Денис Теофиков! Алекса - към момента неутешима, проговори за болката и времето 

Явно връзката на Моника и Меди си споделя думата, защото плеймейтката не беше пяла обществено от много време. Преди време viral стана едно осъществяване на Моника на ария на Бруно Марс, само че оттогава минаха толкоз доста години, че и да го намерите, надали бихте познали Моника чисто образно.

Иначе очевидно сега е съвременно плеймейтките да си демонстрират котетата, тъй като и Моника го направи, дори два пъти. В Reels тя разгласява къси видеа с две животинки, като първото има странна орис:

Виж още: В Дубай стана пренаселено! Още една инстаграмърка си сподели банския от емирството

Кой, по дяволите, целува котката си по този метод?! И самият Картел, както евентуално се споделя животинчето, очевидно е изумено, вижте му изражението:

Е, очевидно при второто коте " опитът " си споделя думата, тъй като нещата наподобяват по-нормално. 

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР