Казват, че душите ни се реят някъде там, горе, и

...
Казват, че душите ни се реят някъде там, горе, и
Коментари Харесай

Ето защо душата ви се е родила тук и сега

Казват, че душите ни се реят някъде там, горе, и в един миг всяка от тях сама взема решение да се прероди в избран миг и тяло... Специалистите в региона на езотериката и биоенергията са уверени, че сами решаваме авансово къде ще се родим и каква ще бъде нашата орис. Какви са аргументите, които карат душата ни да се роди още веднъж?

Трябва да реши значима задача

Вероятно в предходен живот душата ви е натрупала скъп и доста значим опит и е пристигнал момента да го приложи в действителността. Има работа за дотъкмяване... Затова е значимо да се вслушваме в интуицията си. Точно тя ни свързва с предишните ни прераждания и силата на Вселената.



Трябва да поправи позволена неточност

В минал живот душата ви може да е направила нещо извънредно. Например, закононарушение или изменничество... Подобни събития водят до натрупването на кармични задължения, които би трябвало да бъдат върнати. И това може да бъде повода на прераждането ви - да изкупите греховете на предишното. Не се оплаквайте, просто продължете напред.

Дошла е да сбъдне желанието си

Ако душата ви е желала да получи нещо в минал живот, само че не е станало, в този момент тя е тук, с цел да вземе това, което й се поставя. Затова - радвайте се на живота - на храната, на пътешествията, на любовта, на всеки момент. Ако сте удовлетворени от живота си, то най-вероятно душата ви е желала тъкмо това.



За да открие смисъла на съществуването

Душата ви най-вероятно желае да разбере каква е нейната цел, нейната роля. Иска да изрази себе си, да откри себе си. Дайте й тази опция. Помогнете й да откри призванието си.

Да служи на другите

Много души постоянно избират живот, в който оказват помощ на другите, влизат в ролята на ментори, наставници. Ако обичате да споделяте опита си, да давате препоръки, да помагате по разнообразни способи, то бъдете сигурни - вашата душа е богатство от опит и познания, които би трябвало да бъдат споделени. Вие имате способността да влияете на живота на хората, техните страсти и ориси.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР