Казват, че добрите майки изяждат шоколада на децата, за да

...
Казват, че добрите майки изяждат шоколада на децата, за да
Коментари Харесай

Играйте и учете едновременно с децата: интересни факти за животните и приложение, в което ще се влюбите

Казват, че положителните майки изяждат шоколада на децата, с цел да се хранят подрастващите по-здравословно. Казват, че положителните родители не дават на децата си да играят с таблет. За нас не е значимо кой какво споделя, тъй като всички тези действия са въпрос на персонален избор. Ако питате нас, не можем да живеем нито без технологии, нито без шоколад. А за какво да лишаваме дребните от шоколад, създаден с деликатно подбрани съставки и технологии, които дават познание?

Да, вярно чухте – от време на време практичното, потребното и дребните почерпки вървят ръка за ръка, с цел да може да сме положителни и щастливи родители и, кой знае, да научим нещо ново. Не, няма да ви караме да пишете домашни с децата – ще ви поканим на сладка раздумка.

От деца обожаваме усета на шоколадовите яйца и с неспокойствие чакаме да забележим каква играчка ни се пада, да ги сглобяваме с горделивост и да ги колекционираме. издигат тази игра на по-високо равнище, правейки я още по-интересна, занимателна и даже просветителна! Любимото ни шоколадово яйце в този момент идва с неповторима сбирка от играчки и приложение, което да направи преживяването сладко и просветително.

 Kinder Surprise

Ако не сте чували към момента за, незабавно грабвайте смарт телефоните и си го свалете изцяло гратис. Образователно-развлекателното приложение за деца на възраст сред 4 и 9 години развива техните познания и умения, а вие се забавлявате и си казвате – " Ех, за какво по наше време нямаше такива неща?! "

съдържа мини игри, преживявания с добавена действителност, забавни истории, приказки за лека нощ и още доста други готини неща. И по този начин, дано да поемем по пътя на въображението и творчеството с децата незабавно, откакто сме си облизали пръстите. Лесно е – отваряте камерата на приложението, докосвате и сканирате QR кода на листовката. Готови сте!

 iStock/Getty Images

Животните са доста забавна тематика за децата, а и ние като възрастни не знаем задоволително за тях, по тази причина може да учим и да се забавляваме дружно с новата сбирка, която ни потапя в света на животните и ни учи на любопитни обстоятелства – хабитата им, навиците, какво хапват. Отваряме  (да, има такава, и да – може да се смъкна безплатно) и ни се желае да знаем какво има във всяко яйце, с цел да съберем всички животинки, които са 16 на брой.

Пандата е едно от най-любимите ни животни, тъй като е пухкава и сладка, само че за жалост не всички можем да я забележим онлайн – би трябвало да посетим зоологическа градина, която е в друга страна. Но пък може да разберем повече за нея, с помощта на  на  и.

Знаете ли, че пандата си хапва доста, но в действителност доста бамбук? Тя може да изяде до 40 кг. бамук дневно, според от това коя част от бамбука си е похапнала. За това ѝ помагат отлично издължените нокти на предните лапи! Освен това, тя прекарва сред 10 и 16 часа дневно в хранене. Може би не сте знаели, че с изключение на да се катерят, те могат и да плуват? Обитават влажните и прохладни бамбукови гори, а бамбукът, уви, пораства постепенно, само че учените са създали по този начин, че да имат задоволително храна, с цел да оцелеят.

 Kinder Surprise

Хипопотамът също е огромен гладник – може да изяде 40 кг. трева дневно! Не се тормозете за това къде я побира – въпреки всичко тежи към 2000 кг. Знаете ли, че назовават хипопотама воден кон? Това е по този начин, тъй като той обожава да плува и прекарва голяма част от времето си в реките и езерата на Африка. Те даже могат да спят във водата. Доста са шумнички – в случай че сте близо се чувствате, като че ли сте на рок концерт, освен това до колоните. Все отново, не се приближавайте прекалено много, тъй като хипопотамите пазят ревниво своята територия и дребните си.

 Kinder Surprise

Интересно ли ви е? Тези и доста други обстоятелства за хивотните може да научите от  на, както и да събирате всички животни, играейки дружно във вселената на.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР