Казвам се Ковид и не съм вирус. Това е първото

...
Казвам се Ковид и не съм вирус. Това е първото
Коментари Харесай

Индийски предприемач: Казвам се Ковид и не съм вирус

" Казвам се Ковид и не съм вирус ". Това е първото изречение от профила в Туитър на индийския бизнесмен Ковид Капур, който стана сензация в обществените мрежи, съобщи Агенция Франс Прес.

Ковид Капур е на 31 години и има туристическа компания. Тази седмица той е пътувал за първи път в чужбина от началото на пандемията. Името му е забавлявало доста хората.

" Бъдещите ми пътувания в чужбина ще са занимателни! " - написа той в Туитър. Посланието му получи 40 000 лайкове и беше препредадено 4000 пъти.

Капур добави, че въпреки и името му да оказва помощ за разчупване на леда при запознанства, когато поръчва кафе, да вземем за пример, моли то да се афишира на висок глас.

Коментарът му провокира проливен дъжд от смешки, и даже предложения за запознанства и внесе малко равнодушие в тази болна тематика, тъй като броят на инфектираните в Индия пораства.

Пред Агенция Франс Прес Ковид Капур сподели, че се надява тази известност да съживи компанията му, която има усложнения като всички други в бранша.

Ковид значи на хинду и санскрит " просветен човек ", само че в Индия името не е известно. Майка му го е избрала дълго преди да се роди.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР