Казвали сме го много пъти, ще го кажем и сега:

...
Казвали сме го много пъти, ще го кажем и сега:
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Есенна и червена като Кейт

Казвали сме го доста пъти, ще го кажем и в този момент: Кейт Мидълтън е най-голямата перла в короната на кралското семейство! Никога няма да се уморим да се любуваме на хубостта ѝ и да се възхищаваме на лекотата, с която реализира своята ежедневна грациозност.

Вчера споделихме с вас за общата поява на херцогa и херцогинята на Кеймбридж, които се срещнаха се с някои от 100-те финалисти във фотографския конкурс “Hold Still”.

Признаваме си, към момента не можем да спрем да мислим за страхотната рокля вид палто, с която Кейт прикова всички погледи - тя е идеална за есента както поради уютната дължина, по този начин и с топлия цвят, който основава въодушевление и ни разрешава да изпъкнем измежду тълпата (неслучайно сме го избрали и за нашето лого, схваща се).

В този ред на мисли, организирахме дълго и задълбочено щурмуване на каталога на Fashion Days и открихме няколко специфични находки, които се приближават до стила на Кейт Мидълтън.

Добрите вести не свършват дотук - през днешния ден можете да поръчате някои от тях с огромно понижение:
 EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и алена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и алена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и алена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и алена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР