Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, председател на Столичния

...
Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, председател на Столичния
Коментари Харесай

Герджиков попиля корумпираната Иванчева и подплашения Клисуров! Ето как и кога може да бъда отстранена…

Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, ръководител на Столичния общински съвет” не е толкоз елементарен, колкото наподобява на пръв взор, изясни пред Българска национална телевизия Елен Герджиков, ръководител на Столичния общински съвет. Той сподели, че съгласно него и.д. кмет на “Младост” Владимир Клисуров би трябвало да подаде оставка “пред индивида, пред институцията, която го е избрала”.

“Когато е станал част от екипа на госпожа Иванчева, той не е избиран от Столичния общински съвет. Той би трябвало там да подаде оставка, тъй като неговият шеф е госпожа Иванчева”, разяснява Герджиков.

Само българският съд може да в профил Иванчева от служба със свое решение, изясни още Герджиков и разясни: „ Това не се е случило, което значи, че тя е настоящ кмет и има всички пълномощия. Освен това напълно публично в публично заявление до кмета на Столична община тя уведоми, каквато е и процедурата, че излиза в отпуск – заплатен, и в същото съобщение показва за собствен заместител господин Клисуров “.

Герджиков акцентира, че в тази ситуация Клисуров или би трябвало да извършва функционалностите на кмет, или “да се разбере със своя работодател”. Да влезе в контакт с нея, да се схванат какви са опциите, разяснява той. По случая “Иванчева” Герджиков разяснява още, че е рано за съществени заключения, органите би трябвало да си свършат работата и съдът да се произнесе. Елен Герджиков изясни, че в случай че се потвърдят обвиняванията против Иванчева, това ще бъде невиждан случай в най-новата българска политическа история.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР