Казусът с експулсирането на руския журналист Александър Гацак може да

...
Казусът с експулсирането на руския журналист Александър Гацак може да
Коментари Харесай

Чавдар Стефанов: Кореспондентът на Российская газета е писал за определени български политици

Казусът с експулсирането на съветския публицист Александър Гацак може да се разяснява по в два аспекта – от една страна за какво той е изпъден за непозволена активност. Вторият е, че може да е изпъден за това, което е писал, само че за мен той е недопустим, защото въпреки всичко сме демократична страна. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ някогашният сътрудник на БНР в Москва Чавдар Стефанов.
Трябва да обърнем внимание какво издание е " Российская газета ", в което Александър Гацак е работил. Това е държавният вестник на Руската федерация, техният държавен вестник, в който се разгласяват укази, разпоредби, а апропо има и информация.
Вестникът има репортери в няколко страни, в Кипър имаше един публицист, който беше изпъден и " Российская газета " свързва двата случая, изясни Чавдар Стефанов.
В България казусът се свързва с тримата изгонени духовници от Руската черква, особено наблягам, че то също беше за непозволена активност. А другояче – Русия е във война с НАТО, с Европа, хибридна война, само че и освен хибридна.
Като човек, който отстоява политиката на изданието, което съставлява, Гацак написа за България, съгласно вестника за добросъседските връзки сред нас и Русия, изясни Стефанов.
Кореспондентът на съветското издание е бил у нас от 2017 година, а след къс обзор на публикациите, написани от него, са главно за Костадин Костадинов, другият основен воин е ген. Шивиков, написа и за Корнелия Нинова. Споменат е и министър председателят Денков и прозападното държавно управление на България.
Това е държавният вестник на Руската федерация, тъй че това е и информацията, която получават за България съветските депутати и министри, както и самият президент Путин, в случай че чете вестника, сподели още Чавдар Стефонов.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР