казри Нова телевизия“Най-хубавото е да обичаш и да бъдеш обичан.

...
казри Нова телевизия“Най-хубавото е да обичаш и да бъдеш обичан.
Коментари Харесай

Димо Алексиев се разплака от любов пред Деси Банова-Плевнелиева

казри Нова телевизия

“Най-хубавото е да обичаш и да бъдеш обичан. Не да изисваш, просто да си обичан ”, това надълбоко самопризнание направи артистът и водещ на “Игри на волята ” Димо Алексиев. По време на изявление с Деси Банова-Плевнелиева от очите му потекоха сълзи, когато диалогът стигна до дъщерите му Лора и Кайра.



Това бяха сързи на благополучие, че сред него и фамилията му царува безкрайна и безусловна обич. Той описа, че с жена му Анжела Мадзикян ги е свързала в началото общо занимание – фотографията.



Двамата даже са ходили да снимат сватби, при което сватбарите оставали изумени, като видят познатото лице от екрана да ги снима. “А в този момент да видите на мен какво ми е ”, отвръщал артистът.



Димо Алексиев назова театъра “най-скъпото ми занимание ”, макар че славата му пристигна точно от функциите му на сцената.



За телевизионните си участия той сподели, че снимането на сериала “Откраднат живот ” за целия екип е било като вървене на война. “И приятелите от фронта ти остават за цялостен живот ”, добави Алексиев. Той не пропусна да благодари на лекарите от Александровска болница, че са научили актьорите, които играят медици, по какъв начин да наподобяват достоверни.



За “Игри на волята ” Димо сподели, че обича да следи хората и това го учи на доста неща. Той изясни, че когато играчите се уморят, те минават в режим на оцеляване. “Това, което им дава искрицата да се потрошат задачите, само че да продължат, е доста вдъхновяващо ”, съобщи Алексиев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР