Казанлък. За десета поредна година в Казанлък се проведе Областна

...
Казанлък. За десета поредна година в Казанлък се проведе Областна
Коментари Харесай

За десета поредна година в Казанлък се проведе Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране

Казанлък. За десета поредна година в Казанлък се организира Областна гледка на професионалното обучение и кариерното насочване, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . В панорамата взеха присъединяване седем професионални учебно заведение на територията на Община Казанлък:ПГ„ Иван Хаджиенов “, Професионална гимназия по лека индустрия и туризъм, Професионална гимназия по превоз и транспортен мениджмънт, Национално учебно заведение по пластични изкуства и дизайн, ППМГ „ Никола Обрешков “, ПГ „ Петко Стайнов “, ОбУ „ Св. Св. Кирил и Методий “.
На ревюто, всяко едно от учебните заведения показа пред кандидат-гимназистите и жителите на общината специалностите и специалностите, за които може да се кандидатства след довеждане докрай на главно обучение.

На откриването на Панорамата участваха представители на Регионално ръководство обучение Стара Загора, на Община Казанлък и на компании сътрудници на гимназиите.
Славяна ГАЙДАРОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР