Казанлък. Всичко, което правим, го правим с помощта на приятели

...
Казанлък. Всичко, което правим, го правим с помощта на приятели
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова, кандидат за евродепутат: Всичките 17 евродепутати заедно трябва да представляваме България и да отстояваме интересите й в ЕС

Казанлък. Всичко, което вършим, го вършим благодарение на другари и най-големият от тях е Лиляна Павлова. Това сподели кметът на Казанлък Галина Стоянова на среща, за показване на претендентите за евродепутати от ГЕРБ Лиляна Павлова и Йоана Йончева – Фильова, които разговаряха с представители на Пенсионерски клуб „ Тракийка “ и с кметове на обитаеми места от общината, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” . Във връзка с изказванието си Стоянова уточни няколко образеца за благоустрояване на обособени елементи, паркове, квартали и основаването на нови обекти в Казанлък, измежду които и реконструкцията на парковете „ Розариум ” и „ Тюлбе ” и построяването на Музея на розата.
„ В Казанлък в действителност се усещам доста добре, тук в действителност се усещам измежду другари. Казвам го не тъй като пристигам тук за изборите, а тъй като пристигам постоянно, по Празника на розата. Наша фамилна традиция е да идваме и да обичаме Казанлък. Връзката ми с Казанлък е такава, тъй като имате прелестен кмет. Галя се грижи и милее за града. Цялата конструкция на ГЕРБ, с която работим толкоз години, направиха доста и преобразиха града. Парковете, пожарната, обновените учебни заведения и детски градини са плод на общи старания, само че дано не забравяме и с поддръжката на Европа, на европейското финансиране ”, сподели по време на срещата Лиляна Павлова. Тя разясни, че приходите, които има Община Казанлък в Бюджета от лични средства са 17 милиона, а постигнатото благодарение на европейското финансиране в Казанлък е 170 милиона.
Пред казанлъчани Лиляна Павлова очерта изгодите на България от това, че е член на Европейския съюз. Тя разясни, че към този момент 12 години, откогато България е член на Европейски Съюз, изгода има за всеки един жител на страната, за районите, за общините, за бизнеса, и това е нещо, което би трябвало да бъде ценено. ”Защото всеки един германец или французин, който дава допълнително от налозите си, с цел да можем да ремонтираме улицата, учебното заведение, детската градина, това е поддръжка за нас. За да може нашият стандарт на живот да се изравни със стандарта на живот в Германия и Франция. Това е и нашата цел, това е поддръжката, която получаваме и би трябвало да я ценим ”, сподели Павлова. Тя акцентира, че в този развой България също дава доста на Европа и българите сме почтени европейци и не би трябвало да се усещаме по – малко такива. „ Вярно имаме да догонваме и в пенсиите, и в заплатите, само че вървим напред, в вярната посока. За 10 години четири пъти успяхме да увеличим и приходите, и междинната заплата, и пенсиите. Със сигурност не е с темпа, с който ни се желае, само че нямаме магическа пръчка. Но работим крепко и го реализираме. Не с празни обещания, а с доста работа ”, сподели още тя.
Лиляна Павлова обърна внимание на това, че преди ръководството на ГЕРБ предходните управници са банкрутирали страната и банките, а сега внушават, че ГЕРБ са тайфа нарушители. „ Единственото, което желаят нашите съперници, е да отидат в Европа, да взимат огромни заплати и да хулят страната, а не да се борят за националния интерес. Ние за разлика от тях, желаеме да отидем в Европа, само че да представляваме България почтено, да пазим името на България, тъй като тя ни е най–мила. Искаме да отидем, с цел да отстояваме националния интерес. И даже сме подготвени да предложим на нашите съперници, дружно, всички 17, които ще представляваме България, да отстояваме общи ползи. Дали е, когато отстояваме бюджета за България, дали, когато отстояваме по какъв начин по – добре ще пазим, а за нас е доста значимо, ние сме външна граница и за нас е значимо да нямаме терористи, незаконни бежанци. Дали е, когато ще отстояваме да нямаме двоен стандарт. Това, което предлагаме е да се обединим всички и да преговаряме ”, добави Павлова.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР