Казанлък. Общо събрание на Организацията за управление на туристическия район

...
Казанлък. Общо събрание на Организацията за управление на туристическия район
Коментари Харесай

На Общо събрание на Организацията за управление на туристическия район „Долината на розите“ избра свои девиз и лого

Казанлък. Общо заседание на Организацията за ръководство на туристическия регион „ Долината на розите “ се организира онлайн, оповестиха от пресцентъра на Община Казанлък . Участие в срещата взеха служебният министър на туризма Стела Балтова и членове на нейния екип. „ За нас е отговорност и наслаждение да бъдем с вас през днешния ден “, поздрави тя участниците в срещата и акцентира, че да се даде подтик на актуалната форма за маркетиране на туристическите дестинации, каквато е Организацията за ръководство на туристическия регион „ Долината на розите “, е главен приоритет за министерството на туризма.

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова, в качеството си на ръководител на Управителния съвет на организацията, приветства сътрудниците си от другите общини в туристическия регион. Тя изрази задоволство, че в Деня на Свети Мина – покровител на фамилията Общото заседание се организира при цялостен състав. „ Нашето семейство е доста хубава идея “, съобщи Галина Стоянова. Тя показа акцентите на Маркетинговата тактика на туристически регион „ Долината на розите “ 2021 – 2024, а точно: да основава благоприятни условия за взаимоотношение сред локалната власт, бизнеса, Неправителствени организации и други институции за повсеместен маркетингов артикул в региона. Пред участниците в срещата тя заяви, че следва историческият монумент на Бузлуджа да бъде привързан към визията за развиване на туризма в района, защото към този момент има заповед на министъра на културата за статут на Паметник на кулутрата от национално значение.

Общото заседание утвърди едноцветно лого на организацията с бял вид и девиза на Организацията за ръководство на туристическия регион „ Долината на розите “: „ Традиция и актуалност “.

Община Николаево се причисли към туристическия регион след цялостното единодушие на останалите членове от 19 общини. Така и тя ще взе участие на първото обществено показване на съответните благоприятни условия за туризъм на туриситческия регион „ Долината на розите “ през февруари месец 2022 година по време на Международното туристическо ревю „ Ваканция и СПА “ в София.
От Министерството на туризма обявиха подготвеност за подпомагане за показване на съответни планове, въз основата на създадената и призната тактика, за идната година.

На всички участници кметът на Казанлък, ръководител на Управителния съвет на Организацията за ръководство на туристически регион „ Долината на розите “ пожела: „ Здрава 2022 година, работеща за сдружението, да посрещнем приятелите си от чужбина! “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР