Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам

...
Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам
Коментари Харесай

Кирил Петков за Слави Трифонов: Певец, на когото не му пука за народа и правителството

„ Казаха ми, че в случай че имам проблем с Гроздан Караджов, имам проблем непосредствено със Слави Трифонов, тъй като Караджов е един брокер “ – това сподели министър председателят Петков в предаването „ Лице в лице “ при Цветанка Ризова по bTV във връзка раздора в ръководещата коалиция.

По думите му е имало цялостна съгласуваност сред водачът на ИТН и неговите министри, които му рапортували всеки ден.

Тези хора бяха в политиката, с цел да вземат едни публични поръчки през АПИ. Когато не се случиха по този метод, те взеха решение, че няма смисъл да са в това ръководство и излязоха. Без да им пука за народа, държавното управление и обстановката, добави министър председателят.

Премиерът изрази вяра, че 12 индивида от ИТН ще изберат да застанат на страната на народа и ще поддържат решенията на държавното управление в зала, макар волята на партията и нейния водач Слави Трифонов.

Петков благодари на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която поддържа държавното управление и концепцията Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ.

Вярвам, че ще забележим същата конференция от Демократична България, сподели той.

„ Продължаваме промяната “ не може да бъде в коалиция с ГЕРБ, не можем да работим с ГЕРБ, до момента в който Бойко Борисов стои откъм гърба и пуши пурата. Борисов е алена линия “, разяснява Петков на въпрос за коалиция с някоя от опозиционните партии.

На тях не им пука за народа и държавното управление. Направиха го по този начин, както един артист може да направи. Нямаме никаква индикация. Аз мисля, че има хора в Има Такъв Народ, които имат същите цели като нас. Много от тях бяха учудени от господин Караджов. Той не е от партийната им група. Появи се неизвестно отнякъде. Учудихме се по какъв начин този човек се яви на тази позиция. Вярваме на техните депутати, че са влезнали с концепция за смяна. Видяха по какъв начин техен министър се пробва по неразбираеми способи за големи средства и натиска в една посока. Ще разчитаме на тях.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР