Казаха, че няма да продължи“. Това си спомня Виктория Бекъм,

...
Казаха, че няма да продължи“. Това си спомня Виктория Бекъм,
Коментари Харесай

Звездна двойка празнува 23 години щастлив семеен живот

„ Казаха, че няма да продължи “. Това си спомня Виктория Бекъм, която през днешния ден дружно с футболната звезда Дейвид честват 23 години благополучен брак. Двамата си размениха клетви в готически искра в замъка Лътрелстаун в Ирландия. На 4 юли 1999 година Виктория Адамс - известна още като Пош Спайс, стана госпожа Виктория Бекъм, когато се омъжи за своя обичан футболист, заобиколена от фамилията и приятелите им.

За да означи значимия миг, Виктория разгласява фотография на двойката с надпис. „ Казват, че не е занимателен. Казват, че в никакъв случай не се усмихвам. Казаха, че бракът ни няма да продължи “, написа тя. „ Днес честваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкоз доста! ”.

В своята история в Instagram тя разгласява поздравления от техните деца - Ромео и Круз, дружно с ретроспективен кадър, на който тя и Дейвид носят багаж с монограми на Louis Vuitton през летище.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Междувременно Дейвид показа клип от отдавнашно телевизионно изявление със Саша Барон Коен, в който Али Г. Коен пита: „ Били ли сте в Spice Girls преди този момент? “ на което Дейвид дава отговор: „ Не, само че харесвах Posh. “ Дейвид също разгласява фотография на тях като млада двойка в своята история в Instagram с надпис „ 23 години през днешния ден “.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

На обилната им женитба техният наследник Бруклин, който тогава беше на три месеца, притежател на пръстена, до момента в който щастливата двойка се наслаждаваше на екстравагантната декорация, в това число позлтен меч, с цел да разреже сватбената им торта.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР