Казах му, г-н президент, ако ме беше извикал в София

...
Казах му, г-н президент, ако ме беше извикал в София
Коментари Харесай

Пендаровски към Радев: Ако ме бяхте извикали да говорим за цар Самуил, никога нямаше да дойда

" Казах му, господин президент, в случай че ме беше извикал в София да приказваме за цар Самуил, в никакъв случай нямаше да дойда. След като ме викате за такава тематика, която е тематика на 21 век, а не на 10, 15 или 19 век, аз пристигам и постоянно ще пристигам. Правителството и аз сме разполагаем 24 часа в денонощието, с цел да обсъждаме тематики, за които жителите ни избраха ".

Така се е обърнал президентът Стево Пендаровски към българския си сътрудник Румен Радев, откакто беше поканен в София да участва на стартирането в употреба на газовия интерконектор сред Гърция и България, заяви северномакедонският уебсайт " Локално ".

На церемонията за стартирането на българо-гръцката газова връзка, по която страната ни ще получава азерски газ, присъстваха председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен, президентите на Азербайджан Илхам Алиев, президентът на Сърбия Александър Вучич, президентът на Северна Македония Стево Пендаровски, министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис и министър председателят на Румъния Николае Чука.

Румен Радев и македонският му сътрудник са разговаряли за опциите България да изнася електричество за югозападната ни съседка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР