Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, записи,

...
Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, записи,
Коментари Харесай

Борисов: Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън и ще излъчим редовно правителство

„ Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи извън, записи, нищо и ще излъчим постоянно държавно управление. От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме през днешния ден “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто държавното управление на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС беше признато в Народното събрание. 

Това е първото държавно управление в историята на България с министър председател на ротация

„ Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подреждат ни по ред и най-стабилното, което би могло да роди тази класификация, е държавно управление сред първите две, подкрепено от други партии “, добави Борисов. 

„ Слушах ги сътрудниците от другите партии, просто не желаех да се карам в допълнение с тях, тъй като доскоро се наричахме сътрудници. Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър на превоза, бяха контрактувани даже министрите, да не си разтварям повече устата “, сподели Борисов. 

Двете водещи сили в Народното събрание съумяха да стигнат до единодушие за кабинет с ротационен министър председател

Бойко Борисов сподели, че няма да разяснява президента Румен Радев, тъй като по думите му той би трябвало да бъде обединител. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР