Кайри Ървинг се готви за шокиращо напускане на Кливланд кавалиърс,

...
Кайри Ървинг се готви за шокиращо напускане на Кливланд кавалиърс,
Коментари Харесай

Кайри Ървинг иска да напусне "Кливланд кавалиърс"

Кайри Ървинг се готви за шокиращо овакантяване на " Кливланд кавалиърс ", твърди ESPN. Гардът, който е една от огромните звезди на " кавалерите " е оповестил пред управлението, че желае да бъде сменен.

През предходната седмица Ървинг е разговарял със притежателя на отбора Дан Гилбърт и е изразил желанието си да бъде съществена фигура. Източници на ESPN настояват, че гардът не желае да играе повече с Леброн Джеймс.

Сред тимовете, които незабавно демонстрираха интерес към Ървинг е " Сан Антонио спърс ". Останалите, където гардът при траял кариерата си са " Ню Йорк ", " Маями хийт " и " Минесота тимбърулвс ". От " Никс " не са склонни да пуснат гения Кристапс Порзингис, само че биха се разделили с Кармело Антъни.

Последният е огромен другар с Джеймс и възможен ход би бил признат добре от всички страни.

Kyrie Irving asked the Cavs to trade him in a meeting last week, sources told ESPN. Story posting on https://t.co/b8H6X39PKb shortly
— Brian Windhorst (@WindhorstESPN) July 21, 2017

Лидерът на " кавалерите " от своя страна към този момент е декларирал, че няма желание да разубеждава Ървинг за решението му. Според ESPN двамата са развалили връзките си в последно време.

Ходът на Ървинг е огромен удар по " Кливланд " и идва в несъответствуващ миг. От отбора към този момент пробваха да привлекат Джими Бътлър и Пол Джордж през лятото, само че единият отиде " Минесота ", а другият в " Оклахома ".

Един от мигновените ходове на първенците в Източната конференция е бил диалог с Дерик Роуз. Гардът, който за последно игра в " Никс ", сега е свободен сътрудник.

Ситуацията на " кавалерите " не е добра и от позиция на това, че следващата година Джеймс може да стане свободен сътрудник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР