Кайри Ървинг коментира, че не вижда смисъл да удължава договора

...
Кайри Ървинг коментира, че не вижда смисъл да удължава договора
Коментари Харесай

Кайри: Не виждам смисъл от нов договор това лято


Кайри Ървинг разяснява, че не вижда смисъл да удължава контракта си с Бостън това лято, а повода е напълно финансова. Гардът ще взема решение бъдещето си през лятото на 2019 година, тъй като тогава ще може да подпише договор за $80 милиона повече в сравнение с в случай че го стори преди началото на новия сезон.

“Чисто от финансова позиция - това не би имало какъвто и да е смисъл”, разяснява Кайри тематиката дали би преподписал с Бостън в този момент. Гардът добави, че концентрацията му е напълно върху това да се възвърне изцяло и да покаже на какво е кадърен от чисто баскетболна позиция.

Иначе през лятото на тази година Кайри би могъл да подпише четиригодишен контракт със Селтикс за общо $107 милиона, само че в случай че изчака до 2019 година и се откаже от последната година от договора си, тогава сумата ще набъбне до $187 милиона.

“Гордея се с постигнатото от Бостън. Имам поради, по дяволите, стигнахме до седми мач срещи Кливланд във финалите на Изток!”, добави някогашният състезател на Кавалиърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР