Кайли Дженър отдавна не е била в центъра на вниманието

...
Кайли Дженър отдавна не е била в центъра на вниманието
Коментари Харесай

Кайли Дженър безсрамно показа зърна? Потребители шокирани от банския на риалити звездата

Кайли Дженър от дълго време не е била в центъра на вниманието по този начин, както е сестра ѝ Ким Кардашиян. Малката милиардерка се любува на майчинството сега, а обществените изяви ги е оставила на назад във времето. 

Активността ѝ в обществените мрежи обаче не стопира, където разгласява моменти от живота си. Е, подобен момент показа обилната риалити звезда, само че малко стресна почитателите си. Банският костюм основава оптичната заблуда, че Кайли е без горнище и е посочила зърната си. 

Виж още: Дара се появи без грим: Феновете ѝ се възмутиха 

 Instagram

" Свобода на зърната ", гласи текстът към фотото на Кайли, която напълно целеустремено е избрала бански с нарисувани ареоли. Ако изберете подобен бански за вашата отмора, то сигурно ще сте атракцията на плажа. А в случай че сте и на Слънчака, очаквайте дъжд от загорели гларуси, които ще ви черпят по едно.

Виж още: За всеки по нещо: Палавата Андреа от Hell's Kitchen сподели горещите си приятелки

Преди броени дни звездата показа други фрагменти по разсъблечен бански от екзотичната ѝ фамилна отмора с Травис Скот. Двамата ту се събират, ту се разделят, само че очевидно любовта им е по-силна от проблемите и разликите. 

Изображение: https://www.instagram.com/kyliejenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР