Кайли Дженър е истински първенец в задачата да си върне

...
Кайли Дженър е истински първенец в задачата да си върне
Коментари Харесай

Кайли Дженър разкри как е върнала формата си след раждането

Кайли Дженър е същински отличник в задачата да си върне съвършената форма незабавно след раждането, когато качва 22 кг.

Риалити звездата до неотдавна твърдеше, че всичко е до ген, само че ето, че през днешния ден е безапелационна, че спортът е нещото, което държи килограмите в норма. След като стана майка на дребната Сторми преди пет месеца, Кайли бе безапелационна, че грам не е спортувала, нито е спазвала някакви специфични режими.

Наскоро обаче тя призна, че тялото й не е същото като отпреди бременността. “Започнах да упражнявам, тъй като желая да се оформя. Въпреки, че хората мислят, че съм възвърнала формата си супер бързо, не би трябвало да имат вяра на всичко, което наподобява съвършено в Instagram… Tялото ми мина през такава смяна, която е едно физическо, умствено и прочувствено предизвикателство ” .

 Кайли Дженър разкри по какъв начин е върнала формата си след раждането

“Имам стрии по гърдите. Коремът ми към този момент не е същият, талията, дупето е по-голямо, бедрата… всичко. ” Кайли споделя, че е трябвало да промени стила си след раждането, защото тялото й радикално се е трансформирало. “Нищо в дрешника към този момент не ми става. Наистина желая да се харесам, да отслабна в ханша, имам относително тънка талия сега, което е генетично, само че желая същински стегнат стомах. Правя го освен поради здравето си, само че и с цел да се усещам добре. ”

Ето за какво Кайли освен е влезнала в спортната зала, където тренира по 5 пъти в седмицата, само че и е лимитирала фрапантно нездравословните храни. Тя към този момент залага на пилешко и риба, в композиция с доста зеленчуци. Освен това и пие огромно количество детокс чайове, които да изчистят непотребните отрови и мазнини.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР