Кай Хаверц отбеляза късен победен гол срещу Брентфорд, за да

...
Кай Хаверц отбеляза късен победен гол срещу Брентфорд, за да
Коментари Харесай

Кай Хаверц отбеляза късен победител, докато Арсенал се бори срещу Брентфорд за върха

Кай Хаверц означи късен надвит гол против Брентфорд, с цел да изпрати Арсенал отпред във Висшата лига и спести изчервяването на вратаря Арън Рамсдейл.

Тъй като противниците за купата Ливърпул и Манчестър Сити се изправят в неделя, всяка победа за Арсенал би била задоволителна, с цел да ги води до срещата на върха за първи път през 2024 година

Изглеждаше, че са на път да пропусна, откакто Рамсдейл подари гол на Йоане Уиса, с цел да анулира брилянтен удар с глава на Деклан Райс, единствено за Хавертц да осъществя с четири оставащи минути, с цел да обезпечи победа с 2-1.

Микел Артета видя по какъв начин неговият тим опустошава всички пристигнали през последните седмици, само че това беше още едно лице на Арсенал, изтощителна демонстрация, която ще ги накара да останат водачи в лигата, в случай че Ливърпул и Сити си поделят плячката на Анфийлд.

Рамсдейл не е играл от реванша с Брентфорд през ноември, откакто загуби борбата за място номер едно в Арсенал от Дейвид Рая – който е чартърен от пчелите и следов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР