Каварна. Породите кучета Бигъл и Померански шпиц са победители в

...
Каварна. Породите кучета Бигъл и Померански шпиц са победители в
Коментари Харесай

Добрич: Породите кучета Бигъл и Померански шпиц са победители в Международната киноложка изложба „Златна роза“ в Каварна

Каварна. Породите кучета Бигъл и Померански шпиц са спечелили в Международната киноложка галерия „ Златна роза “ в Каварна. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Наградите на призьорите – орден и грамота, връчи кметът на Каварна Нина Ставрева, а всички участници в ревюто получиха диплом за сполучливо показване.
Над 800 кучета от разнообразни породи се състезаваха в състезанията на стадион „ Калиакра “ в Каварна. Класовете бяха разпределени по възраст – бебета, подрастващи, млади, промеждутъчен клас, открит, първенец, работен и ветерани, както и по отношение на породни групи, като компаньони, ловни, декоративни и други Изложбата е и мястото, където хората, интересуващи се от породисти кучета - експерти и фенове, могат да обменят информация, да потърсят съвет или да споделят опит, да показват своите кучета, да ги сравнят с останалите от породата, да им потърсят предстоящ сътрудник или да изберат родители на ново кученце.
Всички фенове на киноложката галерия ще могат още веднъж да участват от 17 до 21 юли на стадион „ Калиакра “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР