Каварна. Клуб по бойни спортове Калиакра“ завоюва 6 златни медала

...
Каварна. Клуб по бойни спортове Калиакра“ завоюва 6 златни медала
Коментари Харесай

Клуб по бойни спортове „Калиакра“ завоюва 6 златни медала на XV международен турнир по карате, който се проведе в Каварна

Каварна. Клуб по бойни спортове „ Калиакра “ завоюва 6 златни медала на XV интернационален шампионат по карате, който се организира в Каварна, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Клубът е бил показан от 18 каратисти. Освен златните медали те са спечелили 6 сребърни и 6 бронзови медала. През почивните дни в спортна зала „ Олимпиада “ се е провел шампионатът, в който са взели присъединяване 286 каратисти от 17 български и 2 румънски клуба.

Шампиони на шампионата от каварненския клуб по карате са Теодора Недева, Димитър Стоянов, Дона Димитрова и Грациела Йорданова, както и тимът в жанр КАТА за девойки: Габриела Дончева, Иванина Димитрова и Симона Атанасова. Вицешампиони са Теодора Недева в жанр Макивара, Яна Якимова, Грациела Йорданова и Георги Тодоров в жанр КАТА, Иванина Димитрова и Яна Якимова в жанр Кумите. Бронзовите медали са за Игор Раскевич и Георги Тодоров в жанр Кумите, Валери Макариев и Боян Харизанов в жанр Макивара и Габриела Дончева и Дамиан Янев в жанр Кумите.

„ За следващ път Клуб по бойни спортове „ Калиакра “ реализира най-голям % извоювани медали на брой участници. Само с 18 състезатели съумя да завоюва 6 златни медала. В комплексното класиране по извоювани златни медали „ Калиакра “ се подреди на почетното трето място след тимовете на КК „ Самурай “, който беше показан от 56 състезатели, и ЦПКДДК – със 63 състезатели “, показват от морската община.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР