Kaufland България стартира видео поредица, в която водещи ръководители в

...
Kaufland България стартира видео поредица, в която водещи ръководители в
Коментари Харесай

Kaufland България стартира видео поредица с водещи ръководители в компанията

Kaufland България започва видео поредност, в която водещи ръководители в компанията описват за своето кариерно и личностно развиване. Под името „ КА-Лидери “ поредицата ще показа до края на годината мениджъри от разнообразни отдели. Всеки от тях ще опише историята за своя път и израстване във водещата комерсиална верига у нас, както и какви положителни практики в подбора и вътрешното развиване на ръководители ползва компанията.

„ КА-Лидери “ започва през днешния ден със своето, в което Иван Иванов, началник направление „ Плодове, зеленчуци и цветя “ в Kaufland България, споделя какво е да бъдеш сполучлив водач и какъв брой е значима неговата роля като опора и мотор на положителния екип.

„ За да е сполучлив екипът, би трябвало водачът му да е сполучлив и като човек. Да си водач значи да си мотиватор, да си индивидът, който е опората в екипа. Трябва да си този, който схваща хората, стимулира ги и ги подтиква да намират наслаждение в работата. “, споделя той.

В идните видеа от поредицата ще бъдат показани ръководители на отдели Продажби, Маркетинг, Експанзия и Централно ръководство на недвижимостите.

Темата за вътрешното развиване на чиновниците заема значима част в тактиката на Kaufland България за ръководството на своя човешки запас. Близо 80% от всички ръководители в компанията са вътрешно нараснали чиновници, които по натурален път те надграждат концепцията за развиването на личния капацитет като част от корпоративното благоденствие.

В поддръжка на ръководителите от всички равнища в Kaufland България са въведени редица обучителни стратегии и академии, които приготвят млади мениджъри, само че и усъвършенстват управителните умения на опитните ръководители – да вземем за пример „ Академия за Управители на хипермаркет “, която подчертава върху основни за ръководството на бизнеса тематики като „ Управление на хора “, „ Ключови индикатори “, „ Разговори за възстановяване на индикаторите на бизнеса “, „ Законови условия “. Друга стратегия „ От началник към водач “ съдържа 4 модула, създадени в поддръжка на мениджъри, които вършат първи стъпки в ръководство на екипи.

Компанията има разнообразни стратегии и образования, посредством които оказва помощ на всички свои чиновници да натрупат опит и да вършат идващите крачки в своя професионален път. Модерна онлайн система включва в образования годишно над 2500 чиновници по разнообразни тематики, свързани с бизнеса. За последните 15 години, в които Kaufland е на българския пазар, компанията е вложила в образования на близо 15 000 чиновници, включително и посредством нововъведени 8 огромни стратегии за подготовка.

Всички видеа от поредицата „ КА-Лидери “ ще бъдат оповестени поетапно в корпоративните канали на Kaufland България -,, както и на
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР