Kaufland България слага начало на поредица безплатни онлайн семинари под

...
Kaufland България слага начало на поредица безплатни онлайн семинари под
Коментари Харесай

Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Kaufland България поставя начало на поредност безвъзмездни онлайн семинари под името We Know, You Grow. Уебинарите са ориентирани към възпитаници, студенти и неотдавна приключили висшето си обучение младежи, на които следва да създадат първите крачки в своето кариерно развиване. В онлайн академията експерти на Kaufland България ще споделят положителни практики от своята работа в компанията и ще засягат разнородни тематики, свързани с построяването на професионални и личностни умения като работа в екип, ръководство на времето, изобретателно мислене, приоритизиране на задания и доста други.

Онлайн семинарите ще се организират един път месечно и ще са с дълготрайност от един час. Участващите в тях лектори работят в разнообразни дирекции на Kaufland България и имат разнородни сфери на активност - от търговия и продажби до маркетинг и връзки, човешки запаси, финанси, счетоводство и доста други.

Първият уебинар от академията We Know, You Grow ще се организира на 30 юли, четвъртък, от 16:00 до 17:00 ч., а негов преподавател ще бъде Константин Петров, управител акции в отдел " Маркетинг " на Kaufland България. Константин Петров е част от екипа на компанията от над 3 години. Има дълготраен опит в областта на маркетинга и връзките. Резултат от работата на неговия екип в Kaufland през последните 3 години са редица сполучливо осъществени акции, измежду които " Свежите супергерои ", " Топчовците ", и основаването и налагането на първата национална лична марка артикули на Kaufland България " Брей! ". Константин ще показа повече за опита и работата си в Kaufland и какви са тайните зад триумфа на маркетинговите акции на водещата комерсиална верига в България. Всеки искащ да взе участие в семинара, може да се запише изцяло гратис в онлайн формата за присъединяване.
 Снимка 489218
Чрез основаването на онлайн академията We Know, You Grow Kaufland България си слага за цел да бъде правилен сътрудник в първите стъпки от кариерния път на бъдещите млади експерти в България, да подтиква желанието им за професионално развиване, да им помогне да натрупат скъпи познания и да покачат своите личностни умения. Участниците в уебинарите ще имат опция и да опознаят културата на Kaufland, нейния лидерски жанр и полезности, както и да се срещнат от близко с естеството на работа в компанията.

Като един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 индивида в България и като Топ Работодател съгласно самостоятелния интернационален институт Top Employers Institute, Kaufland взе участие в задаването на трендовете на пазара на труда и осъзнава своята основна роля за кариерното развиване на младежите и тяхното оставане в страната. Компанията обезпечава работни места на експерти от съвсем всички сфери на активност - от продажби и търговия, до маркетинг, IT, човешки запаси, строителство, финанси и доста други. Kaufland непрестанно усъвършенства изискванията и средата на работа и основава благоприятни условия за професионално развиване и израстване на своя екип.

Онлайн академията We Know, You Grow е поредна стъпка от редица огромни планове за млади гении и бъдещи експерти, в които влага Kaufland България. Вече трета година компанията организира своя максимален план за развиване на млади гении " Управители на бъдещето ", посредством който комерсиалната верига дава опция на младежи с дребен или нулев професионален опит да преминат едногодишно образование, след което непосредствено да продължат кариерата си в компанията на непрекъснат трудов контракт и на мечтаната от тях експертна или управителна позиция. Благодарение на дългогодишните практикантски стратегии на Kaufland България, всяка година сред 70 и 100 възпитаници получават опция да натрупат на практика опит в областта на модерната търговия, а на идващ стадий доста от тях започват кариерата си в компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР