Kaufland България получи международно признание под формата на златен медал,

...
Kaufland България получи международно признание под формата на златен медал,
Коментари Харесай

Kaufland България бе отличена с медал за най-високо качество на продукти за домашни любимци

Kaufland България получи интернационално самопризнание под формата на златен орден, който отразява високото качество на продуктите за домашни любимци в асортимента на комерсиалната верига. Медалът връчва самостоятелната интернационална сертифицирана асоциация ICERTIAS, която базира оценката на разбор и пазарно изследване в сходство с рекомендациите на интернационалната комерсиална камара и ESOMAR*.
Медалът за най-високо качество се отнася за целия подбор в категория „ Домашни любимци “, който включва храни, нехранителни произведения и аксесоари. Продуктите за домашни любимци, които Kaufland предлага, са посочени като образец за „ безусловно най-високо качество в България “ от 1200 индивида, взели присъединяване в представително и без значение онлайн изследване Qudal – Quality Medal за 2020/2021 година, проведено от ICERTIAS. В резултат организацията отличи Kaufland България със златен орден за качество с пет звезди, които се присъждат единствено на артикули и услуги, заели челната позиция в съответната категория на извършеното изследване.

Най-голям брой респонденти в него показват персонално мнение, че продуктите за домашни любимци, които Kaufland България предлага, са с безусловно най-високото качество у нас.
Основен приоритет на Kaufland България е да образува стабилно своя подбор и да предлага на клиентите си многообразие от артикули на отлични цени, които имат един фокус – грижа за цялото семейство, включително и грижа за домашните любимци. Търговската верига предлага богат подбор от близо 400 продукта за домашни любимци, измежду които храни и аксесоари. 
Близо 100 продукта за домашни любимци от портфолиото на Kaufland България се оферират под марките K-Classic и K-favorites – две от най-обичаните от клиентите в България лични марки на комерсиалната верига. Потребителите могат да открият многообразие от храни за котки и кучета от двата марката като пастети, хапки, стикове и суха храна. Марките оферират артикули с извънредно високо качество, без добавена захар и без консерванти, с високо наличие на месо или риба.
Повече за оценката можете да научите на zanas.kaufland.bg и на www.qudal.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР