Kaufland България откри своя четвърти хипермаркет във Варна. Магазинът се

...
Kaufland България откри своя четвърти хипермаркет във Варна. Магазинът се
Коментари Харесай

Kaufland откри първия си хипермаркет по напълно нова концепция

Kaufland България откри своя четвърти хипермаркет във Варна. Магазинът се намира наоколо до стадион " Варна " на бул. " Осми крайморски полк " и е 58-и за немската комерсиална верига в България.

Хипермаркетът разполага с 3815 кв. м комерсиална повърхност и 249 паркоместа. Той открива 150 нови работни места, с което чиновниците на Kaufland България стават общо 6800.

В построяването на новия обект са вложени общо към 30 милиона лв., в него са внедрени редица новаторски решения.

Цялата вътрешна организация в хипермаркета е подчинена на оптималното облекчение на клиентите. Стоките са подредени по по-удобен метод, регалите са по-ниски, а вътрешните загради са отстранени, давайки опция за бързи покупки, без да е нужно да се обикаля целия търговски обект.

 Снимка 317274
Източник:

Бързото и комфортно извършване на покупки е обезпечено и от пекарна и витрина " To go ", позиционирани покрай входа на хипермаркета, тъй че да клиентите да създадат своите покупки, имайки елементарен достъп до касите.

" Лесното насочване, бързината на извършване на покупки и уютната атмосфера в хипермаркета бяха водещи при проектирането и градежа. Клиентите би трябвало бързо да намират нужните им артикули и да се усещат удобно по време на извършване на покупки ", разяснява Димитър Спасов, Председател на Управителния съвет на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

Цялостната визия на хипермаркета във Варна е израз на изцяло нова за България идея, основана с мисъл за клиента. Останалите обекти от комерсиалната верига също поетапно ще бъдат осъвременени по новата идея, оповестиха пред Money.bg от Кауфланд България.

Четвъртият хипермаркет във Варна е с грижа към природата и дава отговор на най-високите екологични стандарти. За това способстват енергийно ефикасната фасада, богатото озеленяване към обекта и модерните системи за икономисване на сила, осветяване, отопление/охлаждане и др.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР