Kaufland България и дарителската платформа DMS дадоха начало на своята

...
Kaufland България и дарителската платформа DMS дадоха начало на своята
Коментари Харесай

Започна второто издание на ДАРИ - съвместната благотворителната кампания на Kaufland България и дарителската платформа DMS

Kaufland България и дарителската платформа DMS дадоха начало на своята втора взаимна дарителска акция под мотото От през днешния ден до 16 януари 2022 година в това число във всички хипермаркети Kaufland в страната ще бъдат ситуирани дарителски кутии. В тях клиентите на компанията могат да подаряват средства за хора, които имат потребност от лекуване. 

Kaufland България и DMS започнаха взаимната дарителска самодейност през април тази година. В първото издание в границите на месец бяха събрани 26 750 лв., като сумата беше разпределена в помощ на хора с потребност от лекуване с дейни акции, регистрирани в дарителската платформа.  

DMS се управлява и ръководи от Български дарителски конгрес и фондация „ BCause – в помощ на благотворителността “. Платформата работи от 2007 година като обединен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и чрез онлайн дарения. Чрез акцията „ ДАРИ “ Kaufland разшири опциите за подаяние на място в своите обекти.  

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана „ Действията носят смяната “. Компанията работи поредно по планове и начинания с съответен принос в интерес на хората и природата. За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди. Отличавани са и чиновниците на компанията, измежду които тя предизвиква просвета на доброволчество и дарителство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР