Катя и Георги имали 20-годишен брак и две дъщери. Живеели

...
Катя и Георги имали 20-годишен брак и две дъщери. Живеели
Коментари Харесай

Съдът Отсече: Ето Каква Присъда Получи Георги, Който Уби Жена Си На Улицата!

Катя и Георги имали 20-годишен брак и две дъщери. Живеели в Пазарджик. 41-годишната жена обаче била подложена на непрекъснат тормоз от брачна половинка си. 44-годишният Георги постоянно вдигал ръка на Катя и при започване на август м.г. тя не издържала, взела си багажа и се преместила при родителите си в Пещера.

Изоставеният брачен партньор, който работел в частна охранителна компания, обаче не оставил жена си на мира. Георги бил мъчително ревностен. Той знаел ежедневния график на Катя, която работела в огромен магазин в Пазарджик и пътувала всеки ден, и я следял.

На 31 август мъжът причакал Катя на връщане от работа и я помолил да се върне в фамилния дом. Жената обаче отказала. Поискала тримесечен период, с цел да си намерения, само че била безапелационна, че Георги би трябвало да спре да я следи и тормози.

На идната вечер обаче 44-годишният мъж още веднъж бил на улицата в Пещера, където Катя слизала от рейса. Между съпрузите избухнал спор. Георги се нахвърлил с юмруци върху брачната половинка си, след което извадил нож и почнал да я мушка по цялото тяло.

Писъците на Катя огласили улицата, а няколко минувачи станали очевидци на случилото се, само че никой не събрал храброст да се намеси. Катя паднала на улицата, а Георги умерено се качил на колата си и избягал.

41-годишната жена издъхна в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в Пещера, а мъжът й бе разгласен за общодържавно търсене. Три дни по-късно Георги Генов бе открит и арестуван във вилата на родителите си край язовир Тополница.

При установяване на мярката му за неотклонение мъжът отговори на въпросите на съдията за какво е направил убийството с сбитото: " Нямам думи, не знам какво да кажа ". Още след ареста му обаче стана ясно, че пред проверяващите килърът е направил цялостни признания.

Присъдата на окръжните магистрати предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд в Пловдив в 15-дневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР