Катрин Райън: Комедиантът казва, че „опасен“ колега не е реагирал, когато тя го е извикала

...
Тя по-късно повтори твърденията си по време на интервю с
Коментари Харесай

Тя по-късно повтори твърденията си по време на интервю с Луис Теру.

Райън никога не е разкривал публично името на предполагаемия насилник или името на програмата, която е записвала с тях.

Говорейки за решението си да се изправи срещу лицето, тя каза на Лорън Лавърн в неделния Desert Island Discs по BBC Radio 4: „ Имах избор. Можех да отида да работя с някой, за когото смятам, че е извършител на сексуално насилие. Или можех да откажа работата.“

Райън добави: „Изборът е да отида ли работя с някого, който според мен е много проблематичен и стоя ли близо до него, смея се и се усмихвам и изглеждам така, сякаш позволявам на такъв човек да бъде все още по телевизията, или си оставам вкъщи?

„Това наистина беше трудно за мен. Това е, с което се борих най-много, защото вярвам, че този човек беше или е опасен.“

Тя казва, че е „направила компромис“, решавайки: „Ще отида, но ще нека разбере без съмнение какво мисля за него.

„Няма просто да се усмихвам и да изглеждам така, сякаш позволявам това поведение. Няма да му позволя да мисли, че аз не знам и че всички, с които работи, просто ще го оставят да се измъкне."

Прочетете още:
Дъщерята на звездата от "Четири сватби" Анна Чансълър почина на 36 години
Гластънбъри Фестивалът обявява вдигане на цените на билетите

Тя каза на Laverne, че е получила „отвръщане“ след разкритието, но каза, че хората я молят да посочи имената на предполагаемите жени жертви, а не на самия мъж от комикса.

Тя каза, че също така все още се съмнява относно решението си: „Дали направих правилното нещо или грешното нещо? Все още не знам.“

На въпроса от Laverne как неназованият мъж реагира, Райън каза: „той нямаше голяма реакция… Той със сигурност нямаше очевидна реакция“.

Но тя каза, че реакцията на хората около нея е била положителна: „Хората наистина ми хареса това, което казах. Мисля, че те си помислиха, че е смешно и смело".

Райън каза, че докато някои хора може да са се съмнявали дали се шегува или не, тя беше смъртоносно сериозна, казвайки на Лаверн: „Разбира се, хората, които знаят, знайте, че не се шегувах."

Тя също така говори за по-широката комедийна сцена, като каза, че когато за първи път е започнала в комедийното панелно шоу 8 от 10 котки, тя "наистина не се е страхувала от мъжете“, но взе решението да бъде „автентичното“ си аз и „никога не се присъединяваше към идеите каква трябва да бъде жената“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР