Като цяло всичко е наред с тях. Но влюбите ли

...
Като цяло всичко е наред с тях. Но влюбите ли
Коментари Харесай

Как да съблазните срамежлив мъж в три стъпки

Като цяло всичко е наред с тях. Но влюбите ли се в подобен мъж, общуването с него се трансформира в същинско тестване. Той в никакъв случай няма да ви признае възприятията си, тъй като се опасява от отменяне или се счита за незадоволително добър, сполучлив или хубав. Все ще откри някакъв недостатък в себе си, който ще го тормози.

Дори в случай че към този момент се срещате, забравете за всевъзможни диалози на полова тема, свързани с палави мечти или буйни стремежи. Романтичните усеща у него могат да бъдат извадени единствено с „ ченгел “. Срамежливите мъже постоянно изпитват проблеми в секса. Тъй като се смущават от тялото си и се съмняват в дейностите си, не са склонни да пробват нови неща. Заради неналичието им на самонадеяност, рядко подхващат първата крачка, когато се влюбят.

И по този начин, ето какво би трябвало да извършите, с цел да вдъхнете кураж на срамежливия мъж:

Преди да плените сърцето на срамежливия мачо, първо би трябвало да се уверите дали благосклонността е взаимна...

Да схванеш дали един свенлив мъж е притеглен от теб, не е по никакъв начин лека задача. Колкото и да е вдлъбнат по теб, той ще се стеснява да ти разкрие по този начин елементарно възприятията си. Но има някои издайнически признаци, по които може да разчетете страстите му, и те са закодирани в неговия жестомимичен език.

И по този начин, първият знак, че мъжът се интересува от теб, е неговото държание – в случай че забележите, че мъжът на близката маса в бар или сътрудник от офиса да вземем за пример непрестанно ви хвърля секрети погледи (и може би бързо поглежда встрани, когато забележи вашия), това е сигурен знак, че въпросният господин е притеглен от вас.



В „ Как да печелите другари и да влияете на хората “ Дейл Карнеги разказва различен знак, който може да подскаже, че един мъж е влюбен. Ако той е застанал покрай вас или двамата разговаряте, погледнете посоката нна върха на обувките му. Ако са ориентирани към вас, вие сте забавни за този мъж най-малко като събеседник, а може би и като жена.

Друг издайнически симптом е неговият нервозен смях във ваше наличие. От една страна сходна реакции може да значи, че мъжът е обезпокоен от нещо, което няма връзка с вас, само че от друго – това може да значи, че той не е апатичен към вашия сексапил.

„ Стрелящите “ очи могат да бъдат както демонстрация на благосклонност, по този начин и елементарен интерес, породен да вземем за пример от вашата прическа. Не си коства да разчитате напълно на такива неща, само че можете да ги вземете поради, с цел да предприемете по-нататъшните си дейности. Най-добрият метод да разберете дали мъжът се интересува от вас е да помолите за помощ.

Ако той е подготвен да помогне за решаването даже на тесногръд проблем, тогава той сигурно изпитва интерес към вас. Флиртът е един от инструментите, нужни за понижаване на дистанцията сред двама души. Така че, покажете му самоуверено, че сте впечатлена от неговата персона и пуснете в ход всичките си качества на изкусителка.

Запомнете, че не би трябвало да отлагате прекомерно дълго във времето, с цел да чакате реципрочни дейности от страна на срамежливия мъж. Жена, очарована от някого, може да се заблуди, че си има работа със срамежлив мъж, а той в действителност да се окаже, че не изпитва същата благосклонност.

Направете първата стъпка сами...

Като предписание обществото приписва на мъжа ролята на мъж и поробител във връзка с представителите на противоположния пол. Често мъжете са първите, които вършат крачка към сантименталната връзка, първи показват възприятията си и оферират да се премине от нормално другарство към нещо по-дълбоко.

В случай че си имате работа със свенлив мъж, не очаквайте доста много сходни смели действия от негова страна. Но в случай че сте сигурни, че той е притеглен към вас, по-логично е да извършите първата крачка, в сравнение с да чакате това от него. Поканете го на кафе или кажете, че бихте желали да го опознаете по-добре и желаете да си побъбрите дружно на някое умерено местенце.

Много е значимо да споменем, че поканата би трябвало да оставя на мъжа място за маневриране. Вместо да му изръсите непосредствено „ Хайде да пием кафе “ или „ Искаш ли да обядваме дружно “, по-добре кажете „ Бих желал да отида на кино/да пия кафе/вечеря “. Такава дефиниция на вашето предпочитание освен ще сътвори удобни условия за мъжа да взема решения, само че и ще ви разреши да оцените степента на неговия интерес към вас.

След това може да има два сюжета за развиване на събитията: човек или се съгласява, или заради личния си позор ще измисли хиляда и едно опрощение, с цел да не се измъкне от зоната си на комфорт. Има и трети вид: подобен мъж към този момент има връзка, тъй че отводът му ще бъде стимулиран точно от този факт.



Не прилагайте прекомерно огромен напън

Отношенията със непретенциозен мъж могат да продължат в начален стадий дълго време. Преходът към тактилност, изразен в целувки, ласки или секс може да ви отнеме много време. Ето за какво, откакто сте създали първата крачка и мъжът е отвърнал на възприятията ви, към момента е рано да се откажете от преобладаващата си роля. Защото от вас зависи да тласнете един нерешителен мъж към фамилиарност. В този случай е по-добре да не оказвате напън върху колегата си и да не се държите прекомерно нападателно, демонстрирайки половото си предпочитание.

Ако мъжът не отвръща на прегръдките или целувките ви, би трябвало да спрете да действате. Не забравяйте, че по отношение на нерешителен мъж всичко би трябвало да има своето време, даже и да ви се коства прекомерно дълго.

Отношенията с нерешителен мъж могат да бъдат оценени по съществуването или отсъствието на противоположна връзка. Ако сте поели самодейността един път, два пъти, трети и мъжът не бърза да направи крачка напред, тогава може би би трябвало да се отдръпнете.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР