Като ти кажат, че виновен е човекът с бакалницата на

...
Като ти кажат, че виновен е човекът с бакалницата на
Коментари Харесай

Петър Москов: Фашизмът и комунизмът подхванаха и борба със спекулата

Като ти кажат, че отговорен е индивидът с бакалницата на ъгъла, ти отиваш да го набиеш и не се занимаваш да биеш " аления отпадък ", който управлява цената на едро. Така водачът на палтия КОД Петър Москов реагира на акцията на държавното управление, оповестена като битка със спекулата.  

" За да се извърши напълно пропагандният учебник с който са пристигнали на власт националсоциализмът, фашизмът и комунизмът, е нужна битка със спекулата, като част от налагане на справедливистта. Тази правдивост гласи, че в случай че ставаш в 5, правиш нещо  в което си вложил личните си пари и след това го продаваш с облага, ти не си производител/търговец/предприемач, който заплаща заплати и налози. Ти си търгаш, който би трябвало да бъде посочен и ненавиждан, тъй като печелиш на гърба на народа. " - написа Москов във Facebook профила си. 

Пълният текст на коментгара му:

Крайно време беше за битка със спекулата!

След борбата с корумпираната партийна политическа система...
След апела за изчистване на институциите от всичко остаряло и гнило...  
След налагането на " првилните " културни и естетически правила...
След слагане на задачата за понижаване на неравенството...
След умишлено поддържаната парламентарна отпадналост...
След забиване на знамето – оставете политическите си възгледи за различен път, в този момент положителните би трябвало да унищожат неприятните...

За да се извърши напълно пропагандният учебник с който са пристигнали на власт националсоциализмът, фашизмът и комунизмът, е нужна битка със спекулата, като част от налагане на справедливистта. Тази правдивост гласи, че в случай че ставаш в 5, правиш нещо  в което си вложил личните си пари и след това го продаваш с облага, ти не си производител/търговец/предприемач, който заплаща заплати и налози. Ти си търгаш, който би трябвало да бъде посочен и ненавиждан, тъй като печелиш на гърба на народа.

Така успеха на социализма, без значение по какъв начин се назовава в момента-либерално, зелено, обществено или просто " положително ", е подкрепена от необятни национални маси, искащи ценова правдивост. (как им роди главата това фразеология, не знам. )

Освен всичко друго, това е остарелият номер с " дребната истина "

Като ти кажат, че отговорен е индивидът с бакалницата на ъгъла, ти отиваш да го набиеш и не се занимаваш да биеш " аления отпадък " (по Морфов), който управлява цената на едро на житото, да вземем за пример.

П.П.
За тези, които изясняват напоително, че са ходили в Париж по Коледа и там цената на млякото била по-ниска, ще кажа следното:
В Париж/Берлин/Брюксел има действителен пазар, роден от дълги години работа и конкуренция. В България сме нарекли пазар, нещо което е родено от разбирането на посткомунистическата олигархия за преход.

В Париж дотациите за земеделие и отглеждане на животни са в пъти повече от тези в България.

Ценообразуването на 50-милионен пазар е друго от ценообразуването на 5-милионен.

Зеленото безумство, което надува цените на енергоносителите, в Париж е субсидирано в друга степен от при нас.

Затова е неуместно да се вършат тези съпоставения!

Има два пътя.

Първият е политически да се противопоставим на леваците, във всичките им форми.

Вторият е бизнесмените да се преквалифицират (като енергетиците) в " обществени откриватели на експресията на пола ", да вземем за пример.

Ми к’во, явно е доходно, а и не се става в пет, нали...

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР