Като се граби частна собственост на БСП, ДПС и ГЕРБ

...
Като се граби частна собственост на БСП, ДПС и ГЕРБ
Коментари Харесай

Цитат на деня: Като се граби частна собственост на ГЕРБ, БСП и ДПС не им дреме

Като се граби частна благосъстоятелност на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ не им дреме. Престъпленията против частната благосъстоятелност не са проблем за хора с бандитски нрав. С тези думи заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев разяснява по Българска национална телевизия концепциите за смяна на конституцията, поради приватизацията.

Той аргументира позицията си с това, че за национализацията след 1945 години и обира на спестяванията на хората през 1996 година, не се желае отпадане на отминалостта. Според Кънев, възможна смяната на конституцията ще е в името на див популизъм.

Той напомни, че приватизацията към този момент е били разследвана, когато основен прокурор е бил Никола Филчев. " Защо е изтекла отминалостта - тъй като не работи прокуратурата. Но всички ги е шубе да си отворят устата, за какво за тях има латентни папки в прокуратурата ", уточни още Радан Кънев.

Коментирайки събитията в Народното събрание от последните няколко дни, той уточни, че това е стихия в чаша вода, която няма нищо общо с нито един кардинален проблем на страната. " По главните и кардиналните въпрос ГЕРБ и Българска социалистическа партия редовно са от една страна и това не е страната на публичния интерес ", сподели Радан Кънев. Като образец той уточни изборът на членовете на Народното събрание във Висшия правосъден съвет и настроенията за топене на плана АЕЦ " Белене ".

Кънев дефинира оставката на ръководителя на Народното събрание, пристигнала под натиска на премиера, като принизяване на Народното събрание, тъй като по конституция, поради постовете, които заемат, Борисов стоял под Главчев в държавната подчиненост. В отговор на въпрос Радан Кънев сподели, че във всяка партия има доста почтени хора само че в система, ръководена посредством обири на държавни пари и братовчедски назначения, те нямали късмет за реализация.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР