Като съюзник на Украйна, Обединеното кралство беше явен противник на

...
Като съюзник на Украйна, Обединеното кралство беше явен противник на
Коментари Харесай

Обединеното кралство заема централно място в действията в Червено море, насочени към йеменските хуси

Като съдружник на Украйна, Обединеното кралство беше очевиден съперник на съветската експанзия и първо предприе дейности, с цел да даде на Украйна танкове и ракети с огромен обхват.

Като участник в многонационалните военноморски сили, работещи за обезвреждане на опасността от основаните в Йемен хуси за интернационалното мореплаване, тя издигна личния си боен профил на международната сцена.

„ Действахме в челните редици на световните реакции за поддържане на районната непоклатимост “, сподели министърът на защитата на Обединеното кралство Грант Шапс в тирада пред Lancaster House в понеделник.

През октомври, откакто палестинската формация Хамас атакува Израел, Обединеното кралство беше измежду първите страни, които изпратиха кралска военноморска група, морски пехотинци и самолети за наблюдаване отвън Израел.

Миналия декември, откакто основаните в Йемен хуси нападнаха интернационалните кораби в поддръжка на Хамас, Обединеното кралство се причисли към Съединени американски щати, с цел да управлява мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР