Като правило ремонтът в банята се оказва доста скъпо удоволствие.

...
Като правило ремонтът в банята се оказва доста скъпо удоволствие.
Коментари Харесай

5 практични съвета как да спестите пари за ремонт на банята

Като предписание ремонтът в банята се оказва много скъпо наслаждение. Експерти споделиха по какъв начин можете да спестите пари и в това време да запазите качеството на ремонта на банята.

Не нареждайте плочките си до тавана

Преди да зкупите плочки, помислете - в действителност ли е належащо да ги редите на височина от два метра? Когато се къпете, обърнете внимание къде отива водата. Горните зони могат да бъдат боядисани с влагоустойчива багра. Така ще спестите пари и след няколко години ще можете да актуализирате цвета на стените без да се постанова да вършиме главен ремонт. В този случай, преди да купите материали, би трябвало да изчислите какъв брой ще похарчите, като купувате единствено плочки за разстоянитето до боята. Това ще ви помогне да извършите верния избор.

Боядисвайте стените зад мебелите

Ако към този момент имате проект на помещението и знаете къде ще бъдат ситуирани мебелите, боядисвайте частите от стената зад тях с багра, предлагат специалистите. Сумата, която ще спестите от това, можете да намерите, като изчислите общата повърхност на мебелите и я умножите по цената на квадратен метър плочки.

Направете обтегнат таван

Такъв таван е елементарен за монтиране и несъмнено ще понижи разноските. Съвременните опънати тавани имат цялостна функционалност, разрешават ви да монтирате вградени лампи и релсови системи.

Изберете продукти в общоприети размери

Избягвайте мебелите по поръчка. Не подценявайте отстъпките и разпродажбите - мебелите и водопроводите могат да бъдат закупени доста по-евтино и по никакъв метод няма да отстъпват по качество на продуктите, направени по поръчка.

Не купувайте най-евтините материали

Обърнете внимание освен на цените, само че и на качеството. Евтините плочки не могат да се режат при 45 градуса - те ще стартират да се разрушават, ще се образуват пукнатини и ръбът ще бъде неравномерен.

Както настояват експетите, ремонтът на апартамент е сложна работа и от време на време по време на процеса наподобява, че всичко върви добре, само че след довеждане докрай могат да бъдат открити доста дефекти. Експертите показаха пет такива неточности, които постоянно се позволяват при работа в банята, само че в случай че с това се земе занаятчия, надали ще се постанова да се занимавате с сходни неприятности.

Не си мислете, че предварителния план на материали и средства ще остане неизменен до края на ремонта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР