Като прагматичен човек мога да кажа, че това е началото

...
Като прагматичен човек мога да кажа, че това е началото
Коментари Харесай

Цветанов: Стартираме днес от София подготовката за евроизборите с ЕНП

Като прагматичен човек мога да кажа, че това е началото за подготовката ни за евроизборите, които ще са генерална подготовка за локалните избори.

Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на откриването на самодейност за образованието на Комитета на районите.

ЕНП ще е силата, която ще подсигурява триумфа на Европа и след май 2019-а. ЕНП потвърди, че е партията, която взема решение проблеми, акцентира заместникът на Бойко Борисов. Участие във форума ще вземе и водачът на ЕНП Жозеф Дол, който всеки миг ще дойде дружно с българския министър-председател. Тук към този момент са еврокомисарят Мария Габриел, президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев, водачът на ЕНП в Комитета на районите Михаел Шнайдер и кметове, измежду които столичният Йорданка Фандъкова.

За 3.7 милиарда евро аплайват българските общини в новия програмен интервал, след 3.3 милиарда за предходния, акцентира Цветанов, до момента в който на голяма видео стена зад него се прожектираха част от най-големите инфраструктурни планове, осъществени от ГЕРБ в София и останалите градове на България.

ГЕРБ има 130 общински кметове, в които живеят 5.5 милиона българи. Но един триумф не е привилегия, а отговорност ", акцентира Цветанов.

" Мотото през днешния ден е " Европа стартира в София ". София е градът на образованието и мъдростта ", съобщи Шнайдер. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР