Като показно убийство определи днес ареста на Нено Димов вицепремиерът

...
Като показно убийство определи днес ареста на Нено Димов вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов за ареста на Нено Димов: Това е показно убийство!

Като показно ликвидиране дефинира през днешния ден ареста на Нено Димов вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Димов е член на кабинета точно от квотата на Обединени патриоти. Карачанов даде сбит коментар на излизане от Министерски съвет през днешния ден. " Това е показно ликвидиране! ", повтори той два пъти. На журналистически въпроси дали Димов ще напусне държавното управление, Каракачанов отговори напълно малко: " Ще прочетете! "

Премиерът Бойко Борисов съобщи през вчерашния ден, че въпросът с оставката на Нено Димов ще се разиска на съдружен съвет малко преди екоминистърът да бъде отведен за разпит в спецпрокуратурата. " Оказваме подпомагане, не съм арестуван ", разяснява в този миг той. Вечерта обаче стана ясно, че остава в арест за 24 часа. Все още няма информация от прокуратурата за покачване на обвинявания.

Дали задържането на настоящ министър няма да прерасне и в политическа рецесия сред съдружните сътрудници в държавното управление, следва да разберем в идващите дни.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР