Като почитатели на поредицата за Хари Потър е трудно да

...
Като почитатели на поредицата за Хари Потър е трудно да
Коментари Харесай

Ема Уотсън: „Завръщане в Хогуортс“ беше емоционално

Като фенове на поредицата за Хари Потър е мъчно да повярваме, че изминаха цели две десетилетия от премиерата на първия филм за момчето вълшебник. Без подозрение, Дж. К. Роулинг ни напомни, че светът е единствено мотив за въображение, а житейските уроци, които ни преподаде, ни останаха за цялостен живот.

Събирането на актьорите за отбелязването на 20-та годишнина на Хари Потър – „ Завръщане в Хогуортс “ още веднъж ни приветства във втория ни дом – учебното заведение за магия. Валс в Голямата зала, секрети, споделени в общата стая на Грифиндор и любопитни разкрития като това, че режисьорът на „ Огненият бокал “ Майк Нюъл е счупил ребро, до момента в който е бил в битка по време на сцена с Джеймс и Оливър Фелпс (Фред и Джордж Уизли) или милия факт, че Радклиф е написал любовно послание до Хелена Бонам Картър (Белатрикс Лестранж).

Неподправени страсти, примесени със сладки ретроспекции, неразкривани до момента елементи от кухнята и великодушни дози носталгия, осъществиха още едно чудо, сходно на гладко придвижване с пръчката, и ни притеглиха към екрана. Отново имахме опция да се пренесем на обичаните си местоположения от филмите и да оставим емоцията да ни завладее напълно. Усещането да се потопим в този свят наистина е велико, а възторгът – изчерпателен. Границите напълно в стила на Хогуъртс изчезват, а дистанциите се съкратяват.

Голяма част от завладяващите елементи по време на специфичния епизод бяха предоставени с общителното подпомагане на Ема Уотсън. Чаровната 31-годишната актриса, която изигра Бел в „ Красавицата и Звяра “ и Мег Марч в „ Малки дами “, си спомни онези красиви мигове, които в никакъв случай няма да не помни, както и за провокациите да бъдеш Хърмаяни Грейнджър в поредност, снимана в продължение на 10 години.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emma Watson (@emmawatson)

Тя си припомня как като 10-годишна е копняла за ролята толкоз мощно, че родителите й даже се притеснили; споделя с усмивка за любовните си трепети към Том Фелтън (Драко Малфой); и е достатъчно откровена, за да опише за времето, в което обмисля да напусне франчайза.

Това направи най-малко няколко пъти по-въздействаща сцената, в която тя и Рупърт Гринт (Рон Уизли) размишляват по какъв начин са израснали дружно и са уверени, че постоянно ще бъдат семейство, независимо че не се виждат постоянно. Прегръдката им и издайническата сълза на Уотсън са в положение да разчувстват даже хората, които не са отявлени почитатели на поредицата. А за всички нас времето някак вълшебен се върна обратно. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от HBO Max (@hbomax)

В изявление за „ Вог “ Ема Уотсън споделя за прекарването, което надали в миналото ще не помни.

„ Беше прочувствено и надълбоко - да споделиш подобен съкровен и персонален миг със света. Всеки да опише своята позиция за нещата. Хареса ми изключително доста, че  всеки помнеше разнообразни елементи. “

Актрисата споделя какъв брой прелестно сюрпризирана е останала от обстоятелството, че Рупърт е показал своята уязвима страна пред света, както и от размишленията на Даниел Радклиф за това какъв брой разнообразни са били прекарванията през годините за нея от гледната точка на младо момиче.

Уотсън споделя, че двамата й другари ненавиждат WhatsApp и телефоните си като цяло. Още нещо, което сплотява тримата артисти и в живота, е че се пробват да заобикалят електрониката. Двамата с Даниел Радклиф желаят да бъдат надалеч от светлините на прожекторите, а това ги сплотява още повече на фона на новата вълна на внимание от света.

Запитана кои са най-големите уроци, които е научила от работата по филмите за Хари Потър, Уотсън дава отговор, че надали в действителност има нещо, което да не е научила – в това се крие хубостта им.

„ Поредицата беше училище и университет. Животни, специфични резултати, подготовки, каскади…Чувствам се толкоз признателна! “

Това е и повода да твърди самоуверено, че би се върнала в Хогуортс за още едно евенутално събиране на актьорите след 20 години. A до тогава ние ще чакаме все по този начин нетърпеливо писмата си за ново посещаване в магическия свят.
Зад кадър: Непоказвани фотоси от " Хари Потър "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР