Като по-емоционални същества, жените имаме арсенал от думи, които използваме,

...
Като по-емоционални същества, жените имаме арсенал от думи, които използваме,
Коментари Харесай

Ако той ви казва тези шест неща, значи е влюбен във вас

Като по-емоционални същества, дамите имаме боеприпас от думи, които използваме, когато сме влюбени. При мъжете не е по този начин, те са по-малко словесни, по тази причина от време на време ни е мъчно да ги разбираем, изключително когато се вълнуваме дали той е влюбен в нас. Е, в случай че вашият фаворит ви споделя тези неща, не се съмнявайте.

„ Това ми подсети за теб “
Мъжете не всеки път ни споделят, че мислят за нас, тъй като не са сигурни дали тази тяхна директност няма да им изиграе неприятна смешка и да бъде злоупотребено с възприятията им. Затова, когато желаят да ни кажат, че мислят за нас, че им липсваме, ще споделят, че обстановка, място, мирис и така нататък им е напомнило за нас. Това е техният метод да кажат „ мисля за теб “.

„ Мога да ти оказа помощ “
За мъжете е значимо да бъдат нужни, да се усещат потребни. Ако той ви предлага помощта си, сигурно го е грижа за вас, а може би даже е влюбен.

„ Изглеждаш прелестно “
Жените обичат комплиментите, само че от време на време забравяме, че би трябвало да ги одобряваме с усмивка, а не да разнищваме какво той желае да каже в действителност. Вие изглеждате привлекателно и той желае да го знаете, това е!

„ Забелязах, че... “
Той е забелязал какво кафе пиете, какви цветове предпочитате, или е запомнил в кои заведения за хранене сте споделили, че обичате да се храните, какво не консумирате, каква музика слушате, какви филми гледате... Всичко това демонстрира, че той се интересува от вас като персона и обръща съществено внимание на диалозите си с вас, което подсказва, че изпитва мощни усеща.

„ Притеснен съм за... “
Когато един мъж свободно споделя своите страсти по отношение на проблем, пред който е изправен, значи, че изпитва мощни усеща към дамата, пред която се разкрива. Мъжете демонстрират уязвимостта си, единствено когато са влюбени.

„ Какво прави през почивните дни? “, „ Къде беше? “....
Ако той ви задава сходни въпроси, не се съмнявайте, че ви харесва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР