Като оставим настрани неизпълнените предизборни обещания на Валери Симеонов е

...
Като оставим настрани неизпълнените предизборни обещания на Валери Симеонов е
Коментари Харесай

С какво запомнихме работата на вицепремиерът Симеонов?

Като оставим встрани неизпълнените предизборни обещания на Валери Симеонов е редно да създадем оценка на работата му в изпълнителната власт. Първия отпечатък, с който Симеонов се прочу бяха шумните му акции по черноморието и свадите с министъра на туризма Николина Ангелкова. Оценка на шумните му акции освен това задоволително правилна бе дадена най-точно от водачът на Атака Волен Сидеров. Сидеров по категоричен
метод съобщи, че шумните акции на вицето са нанесли тежък удар на дребния бизнес и занапред ще се пресмятат загубите. Нещо повече, Сидеров загатна и за политически рекет върху избрани заведения, които са сложени на непрестанен административен тормоз от образувания щаб за инспекции на шума.

Вицето се прочу и като първия участник в изпълнителната власт подал тъжба в прокуратурата против отраслово министерство. След като години наред партията на Симеонов НФСБ спъваше съзнателно развиването на планинския и зимния туризъм, в този момент същия се изявява като най-големият му бранител. Според хора от този отрасъл тази внезапна смяна се е случила след мазни тласъци, само че не бе конкретизирано какви? По време на вицепремиерстването си Симеонов се прочу и със заканите си, че ще съди Българска национална телевизия, Народоосвободителна въстаническа армия и БТВ, за в този момент няма информация за заведени от него каузи против тези медии.

Симеонов постоянно отправяше закани и към публицисти най-фрапиращ бе случая със опасността към журналиста Димитър Байрактаров, която беше отправена от ефира на телевизия България Он Еър.

Симеонов стана прочут и с откриването на тоалетна, от което народът му лепна прозвището "тоалетния министър ". Прочу се и с акцията и импортиран законопроект за възбрана на рекламите на хазартни игри. По този законопроект Симеонов и неговата партия претърпяха цялостно крушение и събраха всички благословии на българския народ.

Симеонов внесе и законът, посредством който се слага началото на унищожаванeто на обичайни български храни отпред с българското кисело мляко. Симеонов се прочу и с изцепките си по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания. Същия се прочу и с недопускането на омбудсмана Мая Манолова да показа законопроект, касаещ българските миньори в Съвета за тристранно съдействие.

От всичко разказано до тук е редно да си зададем обикновения въпрос: Какво получиха жителите от активността на този вицепремиер? На процедура получихме просташко политическо представление, чиято връхна точка бяха обидите към патриарха на най-голямата православна черква - съветския патриарх Кирил. Симеонов прилежно се потруди да засекрети и "Великата българска ограда ", от която след дъждовете евентуално не е останало нищо, само че по тази причина пък бяха изхарчени стотици милиони.Дори единствено тези дейности на този безиидеен вицепремиер са задоволителни, с цел да си зададем въпросът- Имаме ли потребност от подобен вицепремиер? Във всяко зряло и развито общество този господин от дълго време щеше да е изхвърлен на политическото сметище, само че у нас евентуално той е комфортен за ръководещите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР