Като организатори и вербовчици на Синя хунта“ – втората най-страховита

...
Като организатори и вербовчици на Синя хунта“ – втората най-страховита
Коментари Харесай

Соломон Паси финансирал нападението над МОЧА преди дни?

Като уредници и вербовчици на „ Синя хунта “ – втората най-страховита ударна бригада от почитателите на „ Левски “ след „ София Запад “ се сочат имената на Борис Димов и Никола Генов.

Друг източник обаче показва, че гарант на нападението е Соломон Паси, който е обезпечил бюджет от 50 000 лева за оскверняването на Паметника на Съветската войска. Според изказванията той не е работил персонално, а посредством сина си Исаак, който бе за малко член на Българска социалистическа партия в столичния регион „ Сердика “, преди предходната есен да стане деен симпатизант на „ Продължаваме промяната “.

 

Вербовката на ентусиастите е била осъществена от негов другар – милионерският правоприемник Недко Сланината, наследник на известния последовател на синия тим и огромен донор на клуба – Петър Петров-Пешо Ретрото. Шуменският месарски необут обаче даже не знае, че синът му е взел участие като медиатор и е дал парите на щурмуваците от „ Ултрас Левски “.

Сумата е била платена два дни преди акцията, само че по този начин и не излиза наяве къде и на кого тъкмо са дадени.

Споменава се името на Николай Генов, който е измежду най-яростните антикомунисти в бранш „ Б “. Според информацията в началото е било търсено съдействието на Антон Краус, само че той изрично отказал да взе участие в това начинание. Като претекст за отхвърли си изтъкнал обтегнатите връзки с част от тарторите на агитката на „ Левски “ поради поддръжката му към Наско Сираков.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР