Като носителка на титлата „“Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета

...
Като носителка на титлата „“Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета
Коментари Харесай

Мариета Захариева стана Мисис Европейски съюз

Като носителка на купата „ “Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета Захариева получи опцията да показа страната ни на състезанието „ Мисис Европа”. Той се организира в столицата на Естония – Талин и събра всички носителки на купата от Европа. Мариета Захарева напълно справедливо сграбчи купата „ Мисис Европейски съюз “.
На въпроса, дали откакто завоюва тази купа, ще се занимава още веднъж с политика, хубавицата дава отговор:
„ Не знам, не съм се замисляла съществено, въпреки и да имам сходни оферти. Времето ще покаже. По принцип в никакъв случай не споделям в никакъв случай, тъй като не знам какви обстановки ще ми сервира животът. По време на визитата ни в Народното събрание на Естония се замислих дали съм подготвена да приема такова предизвикателство. Времето ще покаже “.
В един от туровете на състезанието, хубавицата се показва с национална носия от България и отнася овациите на публиката и журито. В идващия кръг, тя заблестя с невероятна черна рокля, дело на надарения наш дизайнер stoyanradichevofficial.
Същински възторг Обаче провокира с осъществяването си на „ Една Българска роза “ в кръг, в който показва родината си.
Мариета Захариева споделя, че най-възторжена е била от идеята на състезанието „ Опазването на околната среда “ и показа страховит отчет по тематиката.
„ Темата на състезанието беше "Опазването на околната среда ". Замърсяването с пластмаса от дълго време не е единствено на повърхността на земята, само че и във водата, и във въздуха. Моретата и океаните обаче се оказват най-засегнати от милионите тонове човешки боклуци. Подкрепям тази идея,защото като основател на марката Bulgarbiotic аз способствам за опазването на околната среда, създавайки опаковки, които са биоразградими и природосъобразни. Шоколадовите перли и таблетките за смучене се съхраняват в тубоси, които са напълно еко и биоразгдарими, не замърсяват природата! “, споделя Мариета и добавя:
„ Защото задачата, зад която Bactojoy стои e не е единствено да носим здраве в домовете ви, само че и да поддържаме нашата планета чиста. Природа без боклуци, здрави и щастливи животни, липса на пластмаса - това е част от нашата задача за по -добър живот “, безапелационна е носителката на купата „ Мисис Европейски съюз “.
Красивата Мариета Захариева сграбчи купата е щастливо омъжена и има наследник на 17 години. Красавицата има цели четири висши образования и доста сполучлива кариера в държавната администрация, като изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия. От три години има лична компания произвеждане на пробиотици. Фирмата ѝ се споделя “Булгар Биотик” ЕООД. Нейно дело са по този начин нашумелите на пазара и обичани на всички пробиотици и имуностимуланти “Backtojoy”.
Те са основани на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, тъй като в някой от тях има и шоколад. 41-годишната бизнес дама е усмихната, лъчезарна и сполучлива жена, дама и майка.
Четирите висши образования на Мариета Захариева са „ Финанси “, „ Банков мениджънт “, „ Маркетинг “ и „ Администрация “. Освен всичко това съумялата дама е учител и в два университета. Мариета заема извънредно висок държавен пост, а точно Изпълнителен шеф на изпълнителна организация за поощряване на дребни и междинни предприятия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР