Като най-романтични в зодиака се определят Риби, Везни и Телец.

...
Като най-романтични в зодиака се определят Риби, Везни и Телец.
Коментари Харесай

Зодиите романтици

Като най-романтични в зодиака се дефинират Риби, Везни и Телец. Те напряко разрушават скалата за романтика.

Рибите са артистични романтици до мозъка на костите си. Отдадени и лоялни сътрудници, те обсипват с грижи и внимание индивида, който обичат. Предпочитат дълготрайните връзки и моногамията. Съвместими са със Скорпион, Рак и Телец.

Везните също обичат да демонстрират възприятията си. Могат да проявят любовта си по голям брой способи. Мили, деликатни и любвеобилни, те чакат, до момента в който открият същинската обич. А когато това стане, остават лоялни към половинката си. Съвместими са с Близнаци, Везни и Водолей.

 Любов

Телецът от своя страна обича да глези и да бъде гален. Стремят се да бъдат властни, само че в действителност са нежни и деликатни, познати с тяхната преданост, лоялност, честност и обвързаност. Съвместими са с Козирог, Дева, Риби и Телец.

Малко по-надолу в класацията на романтиците, попадат Лъва, Водолея и Овена.

Лъвът постоянно пази хората, които обичат. При тях любовта е като приказка, изпълнена с доста романтика. Ако не е по този начин, те се стремят към постигането на този си идеал. Съвместими са с Лъв, Стрелец и Овен.

Водолеите са извънредно истински. Обичат постоянно да вършат изненади, доста са правилни и постоянно поддържат колегата си, без значение от събитията. Емоционални и чувствителни, те могат елементарно да бъдат засегнати. Съвместими са с Везни, Близнаци и Водолей.

Овените, обратно на упованията, имат мощно чувство за романтика. Тъй като усещат половинката си като тяхно владеене, са способни на огромна ревнивост. Става ли дума за обич обаче, те са експресивни и не са от вида хора, които прикриват възприятията си. Обичат мощно и са правилни, в случай че считат, че са с верния човек. Съвместими са с Лъв, Близнаци, Водолей, Стрелец.

 Романтици

С още по-малък коефициент романтика са Скорпионът, Ракът и Девата.

Скорпионите са рисково буйни и лоялни във всяка връзка. Забелязват се по магнетичния сексапил, който пръскат около себе си. Чувствителността им рядко се демонстрира. Те постоянно я прикриват с нападателно отношение. Съвместими са с Риби, Скорпион и Рак.

В своята същина Ракът е доста сензитивен и прочувствен, само че постоянно замаскира това с облика на студена личност. По принцип са същински романтици и любовта им е доста мощна, само че все пак не са изключително експресивни, що се отнася до обич. Съвместими са със Скорпион, Рак и Риби.

Девата е доста откровена в една връзка, само че и крайни не демонстративна във връзка с възприятията си. Съвместими са с Телец, Козирог и Дева.

 Зодии романтици

Като най-неромантични се подреждат Близнаците, Стрелецът и Козирогът.

Близнаците обичат по скоро многообразието и мощните чувства в любовта. Родени са да флиртуват и да бъдат глезени. Техният жанр за срещи и обезчестяване е неповторим. Никога не повтарят едни и същи способи. Що се отнася до романтика обаче, никакви ги няма. Съвместими са с Близнаци, Везни и Водолей.

Стрелецът обича да поема опасности в любовта. Но даже и да имат връзка, те имат потребност от лична независимост. Трудно откриват индивида, с който ще се усещат най-добре, само че създадат ли го, остават лоялни към колегата си. Съвместими са с Овен, Лъв и Близнаци.

Въпреки че са отдадени напълно на сътрудниците си, консервативната същина на Козирога му пречи да бъде сантиментален. Като че ли ги е позор да покажат какво изпитват от вътрешната страна. А то гори с цялостна мощ. Толерантни са във връзките си и се пробват да са властни над половинката си. Съвместими са с Дева, Телец и Козирог.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР