Като най-големият частен работодател и ритейлър в страната, с екип

...
Като най-големият частен работодател и ритейлър в страната, с екип
Коментари Харесай

Грижата за хората - основен приоритет на Kaufland България

Като най-големият частен шеф и ритейлър в страната, с екип от над 6600 индивида и 63 хипермаркета в 35 града, Kaufland България предлага разнородни благоприятни условия за кариерно развиване в три съществени структури: магазинна мрежа, логистичен център, административен офис.

Грижата за хората е измежду главните цели за Kaufland като шеф, осигуряващ благоприятни условия за образование и развиване на екипите си посредством стратегии за ръководство на гении, както и посредством забавни мотивационни интензивности и събития. Фокусът на компанията е освен към нейните чиновници, само че и към младежите, които могат да открият редица стратегии за възпитаници и студенти, както и за експерти без или с дребен опит – „ Управители на бъдещето “, „ Търговска академия “, стажантска програмd, дуално образование и практикантска стратегия.

През 2023 година  Kaufland България беше сертифицирана за пета поредна година като Top Employer от интернационалната самостоятелна организация Top Employers Institute.

Компанията е отличена като „ Най-добрия шеф в България “, съгласно влиятелната годишна ранглиста Career Show Index, както и получи премията за „ Най-добър шеф в FMCG бранш “ в годишния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните триумфи на фирмите в областта на човешките запаси и работодателската марка.

На 11 юни екипът на Kaufland България ще бъде част от кариерният конгрес на Bulgaria Wants You “София: Кариера и живот – за какво в България? “, където всеки посетител ще има опцията да се запознае с екипа ни и с кариерните благоприятни условия, които компанията предлага. Диана Костова, ,Ръководител „ Обучение, развиване и обосноваване “ в Kaufland България  ще се включи в програмата като гост-лектор и ще опише за своя кариерен напредък в компания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР