Като наследница на славен и заможен столичен род, Богдана Карадочева

...
Като наследница на славен и заможен столичен род, Богдана Карадочева
Коментари Харесай

Кралицата на шансона Богдана Карадочева: Какви са тези печени наденици пред храма м дни на коледен пост?

Като наследница на прочут и състоятелен столичен жанр, Богдана Карадочева излъчва класа и аристократичност. Тя е от хората, уважаващи традициите и тачещи християнските празници, изключително Великден и Рождество, които са най-светлите в годината.

 

Категорична е, че значими са уютът и светлината в душите. На празниците ще си е вкъщи с хората, които обича. Определя Коледа като нейния празник. Доставя й същинско наслаждение да подготвя ястия за празничната софра. Твърди, че всяка коледа е незабравима, тъй като тогава стават чудеса. Смята, че най-важно е на празника да си с хората, които обичаш.

 

Всеки ден се моли за здраве и не стопира да благодари на Бог. Надява се да й даде още дни, с цел да направи нови песни, само че в никакъв случай не крои дълготрайни проекти.

Категорично НЕ утвърждава празничната декорация на столицата. Подчертава, че към Коледа целият свят свети, само че тук не е по този начин.

 

Недоумява и по какъв начин е допустимо по време на коледни пости около храма Св. Александър Невски да се продават наденици и да мирише на печено месо. Обича да пости, тъй като постите пречистват душата и тялото, само че от няколко години насам не може да го съблюдава доста прецизно, защото се опасява да не си навлече някоя пакост.

 

Обожава полупразната София в празничните дни – спокойна и ненатоварена, а през останалото време я дефинира като ужасна. Обожава София, само че пренаселеният град не е нейният.

Инфо: Уикенд

Тагове: Богдана Карадочева певица Коледа Коледни пости пост празници
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР