Като мотиви за персоналната промяна министър-председателят посочва необходимостта от навременна

...
Като мотиви за персоналната промяна министър-председателят посочва необходимостта от навременна
Коментари Харесай

След забележка от Борисов: Главчев сменя външния министър, предла...

Като претекстове за персоналната смяна министър-председателят показва нуждата от навременна и виновна съгласуваност и връзка сред членовете на кабинета, от една страна, както и със съдружниците и сътрудниците от друга.

Съобщението за промяната идва късно довечера, откакто по-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ

 

" За военачалник Запрянов бях сигурен, че няма да мръдне от НАТО-вските позиции - поддръжка за Украйна, както и през днешния ден на, фантастично се показа военачалник Запрянов. За разлика от външния министър. ГЕРБ носи отговорност за министъра на защитата. За външния министър ние не носим никаква отговорност. И в случай че Главчев не го смени, няма да има никаква поддръжка. Защото той трансформира доктрината, която имаха Външно министерство, Министерство на защитата и нашата партия ", сподели Борисов по-рано през днешния ден.

 

Ако служебният министър председател Главчев не се съобрази с тази рекомендация, „ ще направя да се съобрази след това “, предизвести Борисов

През 2014 година Даниел Митов е назначен от тогавашния президент Росен Плевнелиев за министър на външните работи в служебното държавно управление на Георги Близнашки. Запазва поста и в идващото държавно управление - на Бойко Борисов.

 

От 2021 година е заместник-председател на Политическа партия ГЕРБ. През 2021 година Митов върна втория мандат за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР